keskiviikko 27. tammikuuta 2016

MEGA SCIFI NEW YEARS EVE PARTY WITH LASERS AND SHIT!

Useampana vuotena uudenvuoden suunnitelmat on selkeytyneet vasta päivää-paria ennen vuodenvaihdetta, mutta nyt tiesin jos syyskuussa missä aion olla - Keravalla kaverin scifi-teemaisilla kolmekymppisillä. Mulla oli kaksi pukuideaa, päädyin kuitenkin pärjäämään vähemmällä budjetilla. Saman kaveripariskunnan halloweenbileisiin neljä vuotta sitten olin hommannut Leia-puvun ja Eetu jediasun, otin käyttööni tuon jediasun, lainasin siskolta valomiekkaa ja ostin peruukin. Säästyi kosolti aikaa, kun ei tarvinnut pestä hiuksia tai tehdä silmämeikkiä (meikkivoiteen lätsäisin naamaan ja kulmiin väriä). Lopputuloksesta tuli tuommonen Luke/Anakin/padawan-sekoitus. Padawan lähinnä sen takia, että näytän 10-vuotiaalta pikkupojalta. Mutta onneksi ihan söpöltä sellaiselta. :') Eetu pärjäsi vielä vähemmällä ja kävikin niin, että vaihdettiin vain nuo vuosien takaiset puvut päikseen. Olin niin ylpeä kauniista prinsessastani.Meillä oli täällä pari kaveria kylässä edellisyönä. Työt lopeteltuani yhdessä valmistauduttiin iltaan. Kolmas kuskattava kaveri tuli viideltä paikalle ja noukittiin vielä töistä päässyt Eetu matkaan Leppävaaran asemalta. Keravalla oltiin aikalailla tasalta. Synttärisankarin vaimo on itävaltalainen, joten vieraita tuli Itävallasta asti.
Ihanaa, kun oli vähän jotain ohjelmaakin, eikä vain "tulkaa tänne hassuissa puvuissa juomaan":

18:00 Party starts
18:15 Buffet & Bar opens
20:45 Cake and Candy buffet opens
21:30 Sauna and Disco starts
23:30 People start to get ready to shoot some rockets

02:00 Party is over"Ei viddu faija..."

Meillä oli paikalla muun muassa Darth Vader, Leia x2, R2D2, Judge Dredd, Hacker man (Kung Fury) ja Arthur Dent (Linnunradan käsikirja liftareille). Oli hyvää ruokaa ja kaakkua. Oli ei-niin-viehättävää diskotoimintaa. :') Iso osa vieraista oli osallistunut lahjaan: videoprojektoriin ja valkokankaaseen. Sankarilla tuli tästä tippa linssiin, excellent! Vuosi vaihtui läheisellä aukiolla metsänreunassa raketteja räjäytellen ja Eetua pussaillen. Siinä olikin mulle jo aivan tarpeeksi voimakasta juhlimista, olin jo ihan naatti ja happihyppelyn jälkeen lähdin ajelemaan kotiin.

Kaikki kauniit ja hyvälaatuiset kuvat Elizan kamerasta.The year turned in Kerava, where we celebrated a friend's 30th birthday with a sci-fi theme. My costume ended to be a Luke/Anakin/jedi/padawan mishmash. There were plenty of other Star Wars characters too: R2D2, Leia x2, Darth Vader. Also Judgre Dredd, Hacker man (Kung Fury) and Arthur Dent honoured us with their presence. It was nice there were stuff to do besides drinking: buffet, sauna, disco, fireworks... I don't usually stay up this late so after midnight and the fireworks I headed home.


4 kommenttia:

 1. En oikeesti kestä, miten paljon näytät pieneltä pojalta :''D Tuota voi jo kutsua muuntautumiskyvyksi.
  Mahtavan näköiset pippalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta viikset tekivät minusta miehen. :') Oli kyllä hauskoja pukutoteutuksia vierailla!

   Poista
 2. Joukossanne oli myös Sith Lord nimeltä Visas Marr :)-Eliza

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka teki pientä sivukeikkaa kuvaajana. :P Pimeä puoli ei maksa tarpeeksi hyvin, se on ennemminkin kutsumus.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)