sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Selviytyjät Sammatti S01E04 + Matkamessut

Miten tässä nyt niin kävi, että osallistun about 20 kilpailuun voittaakseni matkamessuliput ja epäonnistun, mutta ne, joita pyydän mukaan, maagisesti saavat lipun jostain. Gaaaah! Mutta hyvin siinä sitten kuitenkin kävi; sisko antoi lippunsa mulle ja täti sai kaveriltaan toisen lipun, jotta sain Eetunkin mukaan. Haettiin lauantaina Jaana mukaan ja oltiin puolilta päivin messukeskuksessa. Mitään selkeitä messutarjousten metsästämissuunnitelmia ei ollut - mielessä oli vähän jotain Kilpisjärvijuttuja katsella ja paria muutakin kohdetta. Tietysti kaikkiin mielenkiintoisiin kilpailuihin osallistuttiin ja kaikki ilmainen kama lähti mukaan.  Pari-kolme tuntia mulla on aina messuilla mennyt, mutta nyt ei saanut kauhean pitkäksi venyä, kun oli muutakin menoa. Ensimmäisen tunnin jälkeen tajuttiin, että eihän me oltu liikuttu paljon ollenkaan ja pistettiin nopeampaa  vaihdetta silmään. Kolmen tunnin jälkeen lähdettiin kohti jo tuttua kotimaan kohdetta: Sammattia.

Oli ihan pakko!

Tästähän näyttää muodostuvan traditio, neljäs vuosi menossa. Kerran vuodessa Sammattiin juhlimaan, kun isäntäväki lomailee. Palju ja sauna lämpimiksi. Ilta on sujunut edellissä paljubileissä suurimmaksi osaksi kuten nytkin: ensin monta tuntia keittiön pöydän ympärillä, sitten tunteja saunoen ja paljussa lilluen. Tällä kertaa meillä oli jotain uuttakin: avanto! Hyiii brrr! Hoidin tuon keittiöosuuden pois alta (lyttynaama Fredi nukahti mun syliin, hän kuorsaa kovin voimakkaasti), mutta illan suhteen tein kuten viimekin kerralla ja läksin yöksi porukoille. Siellä saa paremmin nukuttua ja seuraavana päivänä tein noille ruokaa. Äiti ei ollenkaan tykkää kokata ja päästin sen pälkähästä vääntämällä lasagnea. Alla olevassa kuvassa iso musta mytty on Danny ja sen vieressä oikealla pyristelevä vaalea läntti on Fredi.

Tämä tuli tarpeeseen. Olin vuoden ensimmäiset 22 päivää pahasti erakoitunut.
This Saturday I went to Nordic Travel Fair. Mainly just participated in all the competitions, hoardered free stuff and checked out some Lappland sections and a few other destinations too. After that I went to Sammatti where we had our annual palju (outdoor bathtub) party. Some went to take a dip in the ice pond as well. Brrr! I was a wussy and left early to my parents' place to sleep. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)