maanantai 1. helmikuuta 2016

Herkkulakko ja liikunta - käytännön toteutus

Vuodenvaihteessa lupailin itselleni tammikuista herkkulakkoa ja paluuta liikunnan pariin.

Herkkulakko ohi! Enkä retkahtanut kertaakaan! \o/ Loppukuusta alkoi jo olla enemmän mielitekoja, mutta pysyin lujana. Jatkossa sitten kerran viikossa karkkipäivä, jotta pysyn tyytyväisenä, mutta ruodussa. Myös liikuttua tuli se mitä ajattelinkin eli kolme kertaa viikossa, yleensä salilla, pari kertaa ryhmäliikunnassa ja mahtui mukaan muutama lenkkikin. Pyysin kaveria mukaan Fressille, kun siellä saa sen kolmen päivän ilmaisen kokeilupassin ja kaveri liittyikin sitten jäseneksi, joten nyt mulla on treenikaveri. ^^

Olin sitä mieltä, että paljubileet eivät saaneet jäädä tammikuun ainoaksi sosiaaliseksi kanssakäymiseksi, joten repäisin ja kävin lauantaina ulkona. Elizan synttäriristeilyn etkot viettiin baarissa ja kävin siellä kavereita moikkaamassa. Myöhemmin jatkoin Baseen pelailemaan hetkeksi korttia kavereiden kanssa. Sunnuntainakin poistuin sen verran kotoa, että mentiin Eetun ja siskon kanssa mun kummitädille syömään. Herkkulakko oli silloin viimeistä päivää, joten jälkkärinä oli banaanilettuja.


I did it! I survived a month without sugarry goods! From now on I will have Sundays as a cheat day. I also tried to exercise three times a week, succeeded at that too. That I will continue. It might get even easier now since a friend of mine joined the same gym and we started to go together to group exercise classes. Motivating each other. :)

The pic is from Saturday when I went to bar to see some friends and play Guillotine.

2 kommenttia:

  1. Saat kyllä olla luvan kanssa ylpeä, kaikki (kröhhömm kuten minä) eivät pystyisi olemaan kuukautta ilman herkkuja : D Meinaatko jatkaa salilla käyntiä jatkossakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion jatkaa joo. Koitan pitää erityisesti mielessä, että mulla on syksyllä kolmekymppiset ja haluan näyttää silloin hyvältä. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)