maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikko 5

Maanantai: Kaveri palasi puolen vuoden vaihdosta Ecuadorista Suomeen, kävimme tyttöporukalla Syö!-viikoilla Tamarinissa häntä moikkailemassa.

Tiistai: Reenailin salilla ja sh'bamissa, jonne Hanna tuli seuraksi. Popbiisien tuntemuksemme lisääntyy uskomatonta vauhtia.

Keskiviikko: Piti käydä siskon koira lenkittämässä, koska sisko meni suoraan töistä leffaan. Me käytiin Viltsun kanssa koirapuistossa. Vili ei ole kovin itsenäinen nuori mies, se lähinnä vain pysyi kyljessä kiinni vapaudesta huolimatta.


Torstai: Ohjelmassa zumba ja bodybalance. Joskus aikoinaan Fressille liittyessäni kävin lähes kaikki ryhmäliikuntatunnit läpi etsien mulle sopivia ja hauskoja tunteja. Zumba ei ollut yksi niistä, jätin sen yhteen kertaan. Oli liian nopeatempoista ja hankalaaa. Nyt sen sijaan oon siellä jo muutamaan otteeseen käynyt ja tykännyt.

Perjantai: Hurja viikonloppu lähti käyntiin päikkäreillä! Illalla sentään kaveripariskunta karvapallonsa (japaninpystykorva) kanssa tulivat kylään, katsottiin The Departed.


Lauantai: Ollaan niin keski-ikäistymässä avopuolison kanssa. Lauantailenkki. Lauantaisauna. Mietittiin, että vielä jos Bumtsibum menisi telkkarissa ni se olisi siinä. Untakin tuli vedettyä palloon 13h verran ja nousin vasta puolen päivän jälkeen. Vaikka tässä vaiheessa onkin varmaan vähän hassua laskea puolia vuosia, tuli meille täyteen 7,5 vuotta yhdessä.

Sunnuntai: Cheattipäivä! Käytiin Kakkugalleriassa kaverin kanssa tekemässä uudet ennätykset ja illalla Eetu väänsi meille lettuja. Jatkoin Leo-linjalla ja katselin Catch me if you canin ja testasin True detectiven kuultuani siitä pelkkää hyvää. En ajautunut binge-watchingiin, yksi jakso riitti, mutta hyvältä vaikutti.


Week 5
Monday: A friend came back from Ecuador after being there 5 months as an exchange student. We went to Tamarin to eat and see her.
Tuesday: Sweating at the gym and Sh'bam-class.
Wednesday: I took my sister's dog for a walk since she went to movies straight from work.
Thursday: Zumba and bodybalance classes.
Friday: Started the weekend with a nap. Two friends came to our place to watch the Departed in the evening.
Saturday: 13 hours was just the right amount of sleep. I went for a walk and Saturday night sauna. Sounds so middle-aged...
Sunday: Cheat day! Cake buffet it is! I gave True detective a change and I liked it. Didn't end up binge-watching, one episode was enough for now.


2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)