keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Viime aikoina tapahtunutta

Oli kulunut 3 kk edellisestä verenluovutuksesta, joten kävin Ison Omenan veripalvelussa. Ojensin oikean kyynärtaipeeni, mutta hoitaja raapaisi ikävästi verisuonta niin, että se alkoi heti muodostaa mustelmaa. Eli ei voinut jatkaa. Koitettiin vielä vasenta kättä ja siitä onnistui. Aina aiemmin olen oikeasta luovuttanut, koska oon vasuri.

Käytiin Eetun kanssa Lidlissä. Tutkin siinä eräänkin pakkauksen tuoteselostetta ja kritisoin "kaikkee paskaa näihinkin laitetaan". En ollut huomannut, että Eetu oli jo jatkanut kaupassa matkaansa ja puhuinkin jollekin rouvasihmiselle.

Bodybalance-tunti oli alkamassa ja ohjaaja näytti aikovan sanoa jotain, muutti mielensä ja "katsonkin ensin onko se henkilö täällä tunnilla". Kuulosti ihan siltä kuin hän olisi alkanut puhumaan pahaa jonkun selän takana, mutta seurasikin fanityttöhetki, kun ohjaaja hihkaisi, että oliko toi Eva Wahlström tuolla kuntosalin puolella. Kerran olen minäkin häneen Fressillä törmännyt. Urheilijatkin treenaa, jännä juttu!

Mun lauantait on aikalailla mennyt saunan/lenkin/salin/telkkarin äärellä, tosi keski-ikäistä, mutta nyt tuli vähän vaihtelua. Käytiin mökillä! Saunomassa, tekemässä ruokaa ja ottamassa päikkärit... Woop woop! Was nice though. Eetu oli saanut mun tädiltä synttärilahjaksi lihatukkuun lahjakortin ja oltiin siellä ensin käyty. Valikoitiin härkää ja oli muuten ehkä parasta pihviä ikinä.

Kuvassa oikealla vilistävä rotta on koirapuistoa kiertävä Vili.


Mulla on tietokonepöydällä avolehtiö, johon kirjaan milloin mitäkin muistilistaa sun muuta. Viimeksi siihen ilmestyi listaa paikoista, joihin haluan matkustaa:

Bali
Machu Picchu, Peru
Angkor, Kambodza
Hobittila, Uusi-Seelanti
Serengetin kansallispuisto, Tansania
Auscwitz, Puola
Pripyat (Tsernobyl), Ukraina

Ja ai kauhee oon helppo. Kaveri kävi Auscwitzissä, toinen lähti roadtripille Puolaan, siitä inspiroituneena tutkin kuinka pitkä matka olisi Suomi-Viro-Latvia-Liettua-Puola-Tsekki, eikä olis ees paha! 3600km eestaas, se on 200 km vähemmän kuin toi tulevan pääsiäisen roadtrip Ruotsissa ja Norjassa. Kävisin Varsovassa, Auscwitzissä, Prahassa ja moikkailemassa kaveria Brnossa. Tuollainen retki voisi olla kesälomalle kiva. Ja ajokortillinen seuralainen tai pari pitäisi kehittää matkalle mukaan, yksin en lähtisi ajelemaan. Mutta hoidetaan tuo toinen reissu nyt ensin alta pois, kova olisi halu tuonnekin lähteä. :)


Ninth time donating blood. I'm a leftie so I usually donate from my right arm, but this time the nurse scratched my vain in the beginning and it started to form a bruise and we couldn't continue. Luckily I have another arm! Success!

I have a notebook on my computer desk to where I write down all sorts of must see/to do lists, things to remember and so on. There's a a new list about places I want to visit, see it above. And dear god I'm easy: a friend of mine visited Auscwitz (wanted to go there anyway) and another one is at the moment on a roadtrip to Poland and I got inspired and have been planning a roadtrip for this summer: Estonia-Latvia-Lithuania-Poland-Czech republic. I'd like to visit Auscwitz, Warsaw, Prague and Brno (a friend moved there last summer). I'm going on a roadtrip next month (Sweden, Norway, Finland) so I'll just do that first and after that start to think about the next one. I don't know when I want to keep my summer holidays, am I going to get them, who's going to come with me etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)