maanantai 15. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä

Kohtelin rakasta avopuolisoani kuin hienoa naista ystävänpäivän kunniaksi: ostin sille ruusuja, tarjosin ruoat ja vein leffaan. Muut päivät kohtelen sitten vähän huonommin.


Päivä alkoi lumitöillä, josta jatkettiin Myyrmäkeen syömään. Mike's diner eksyi joskus fb-fiidiini, kun kaveri oli tykännyt heidän jostain kuvastaan. Kuolaneritys kiihtyi, linkitin paikan Eetulle ja parin päivän päästä käytiinkin siellä burgereilla. Nyt oli vasta toinen kerta tuossa mestassa, joka äänestettiin viime vuoden parhaaksi uudeksi ravintolaksi pk-seudulla. Ihan tarpeeksi romanttinen paikka tarjota tolle murmelinaamalle ystävänpäiväsafkat.


Ruokailun jälkeen otettiin parit askeleet ruoansulatuksen kannalta ja etsittiin muutaman sadan metrin päästä kätkö. En ole kätköillytkään sitten lokakuun. :o Lumi, pimeys ja kylmät ilmat haittaavat. Enköhän tämän suhteen aktivoidu keväämmällä.

Jatkettiin Jumboon. Lähin leffateatterivalinta olisi ollut Sello, mutta tuolla meni parempaan aikaan näytöksiä. Meillä oli vähän luppoaikaa, jota käytettiin muun muassa kirjakaupassa pyörimällä ja käymällä jätskillä. Leffavalintana oli hempeä Deadpool. Tykättiin molemmat! Leffan jälkeen tultiin kotiin, tuolla alhaalla on pari kuvayritystä, kun tahdoin meistä yhteiskuvan. Meni linjalla "onko mun kulmakarvat tosiaan eri tasolla", "entä jos mä seison täällä takana vaan näin" ja toi vika "tässä meidän molempien naamat on hyvin". :')

Muutamaa ystävää muistin korteilla, jotka itse tietysti askartelin omin pikku kätösin.


I treated Eetu like a lady on Valentine's day: I bought him roses and took him to dinner and movies. We ate burgers at Mike's diner, it was voted the best new restaurant opened in the Helsinki metropolitan area 2015. We searched one geocache near the restaurant and continued to the movies, we went to see Deadpool that was on both of us must see list. I had been overexcited and made a few cards already a month ago to a few friends.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)