torstai 10. maaliskuuta 2016

Sehän meni putkeen

Oli erikoinen perjantai viime viikolla, kävin ihmisten ilmoilla. \o/ Helsingissä oli kotibileet, joilla oli kovin luotansa työntävä Beer with beer-nimi, mutta oli ihana tuulettua ja nähdä kavereita.^^


Lauantaina piti olla kovasti kaikkea tekemistä, mutta hienosti kaikki kariutui. Edellisiltana Hanna oli joka tapauksessa tullut meille yöksi. Oltiin ensin ajateltu menevämme katsomaan teatteriin Vampyyrien tanssia, mutta lippujen kanssa oli säätöä. Toisekseen piti viiden hengen porukalla mennä leikkimään room escapea, mutta sieltä soitettiin, että talossa oli syttynyt pieni tulipalo, mitään isompaa vahinkoa ei ollut tullut, mutta sinne ei nyt voi mennä pelaamaan. Ikävä juttu, mutta meidän näkökulmasta oli plussaa, että jos joskus varataan heiltä uusi aika, saadaan 50 % alennusta. Mun ja Hannan suunnitelmissa oli mennä Mike's dineriin syömään ennen peliä, siitä pidettiin kiinni ja päädyttiinkin sinne sitten isommalla porukalla, kun hätä housuissa huudeltiin kavereille, että nyt tehdään jotain, häh! Edustustasoiset naamamme päätyivät Mike's dinerin fb-sivuille. _b Ruoka oli taas erinomaista ja paikan playlist ylsi lähes samalle tasolle.


Palaveerattiin samalla mitä tehtäisiin peruuntuneiden asioiden sijaan. Pari kivaa leffaa olisi teatterissa mennyt, mutta joko liian myöhään tai salissa oli vain yksittäisiä hajapaikkoja jäljellä. Pyh. Baarikaan ei kiinnostanut ja ei ollut oikein tietoa missä kaikki tutut menivät. Tultiin siis kaikki vain meille ja katsottiin Gone girl. Olin sen jo aiemmin nähnyt, mutta se on oikein hyvä pätkä. Ben Affleckin naamasta huolimatta. Vaikka teatteriin ja room escapeen ei päästykään, saatiin mukava lauantai aikaiseksi.


I had fun plans for last Sunday - theatre and room escape! Unfortunately there were some problems with the theatre tickets and they called me from the room espace company that there had been a little fire and no one can come there in a few days. Well crap. But they promised a 50 % discount if we use their company in the future. So new plans! Fast! We went to eat out with some friends and after that we came to my place to watch movies. Was fun anyways, but better luck next time. Gonna still try to go to the theatre and room escape some day later.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)