keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Brunssikokeiluja: ravintola Southpark ja Fazer Café

RAVINTOLA SOUTHPARK

Ei oltu nähty Marian kanssa sitten viime elokuun Helsinki night marketin, joten pyysin häntä brunssille. Tämä ajoittui pari viikkoa takaperin sunnuntaille. Jätin auton Nosturin lähelle ja kävelin Bulevardilla sijaitsevaan ravintola Southparkiin. Samalla tuli nähtyä ensimmäistä kertaa Koffin puisto. Ihan totta, en ollut siellä koskaan käynyt enkä ymmärtänyt missä se on, eikä ihmekään, se oli täysin piilossa!

Kymmenisen minuuttia jouduttiin pihalla odottamaan ravintolan avautumista ja klo 11 siirryttiin sisälle. Elämäni toinen brunssi, ensimmäinen oli edelliskuussa, vai oliko se helmikuuta... Joka tapauksessa. Hintaa tälle lystille tuli 19,90e. Oli salaatteja, juustoja ja croisantteja. Pekonia, munakokkelia ja kanaa. Pavlovaa, lettuja ja mutakakkua. Tosi hyvää! Paikka oli sievä ja siisti, luonnonvaloa pääsi paljon sisälle. Tänne menisin uudestaankin.
FAZER CAFÉ

Edellispäivän Color obstacle rushin jälkeen Hanna oli jäänyt meille yöksi ja yhdessä lähdettiin kello yhdeksi keskustaan. Toinen brunssireissu hoidettiin kuuden hengen tyttöporukalla viime sunnuntaina Fazer Caféssa. Mielikuvana oli jo valmiiksi, ettei Fazerin brunssi voi olla huono, ei ainakaan leipien ja leivonnaisten osalta. Tämä oli hippusen hinnakkaampaa edelliseen verrattuna eli 21,90e. Fazerin kahviloita löytyy pk-seudulta monta, mutta me valittiin Kluuvin toimipiste.

Tällä mun kolmen eri brunssin kokemuksella väitän, ettei ollut kovinkaan ihmeellinen. Paikka oli tosi täynnä ja ahtaan tuntuinen. Odotin jälkkärikakuilta paljon, niitä oli kahta lajia, joista toista eli suklaakakkua en saanut kahta lusikallista enempää alas, se oli niin ällömakeeta. Kakkugalleriassa kun on tullut muutamaan kertaan käytyä, jäi nää ihan heidän kakkujensa varjoon. Caesarsalaatissa oli aivan liian paljon kastiketta, mutta letut oli tosi jees, samoin juustot. Oltiin viimeisessä kattauksessa, joten kaikki oli kovin sörkityn näköistä, en siis viitsinyt tarjoiluista ottaa kuvia. Seinän takana, mutta kuitenkin samassa tilassa, oli herkkukauppa, jossa myytiin Fazerin tuotteita. En tosin millään jaksanut siellä pyöriä ja shoppailla syömisen jälkeen. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)