perjantai 15. huhtikuuta 2016

Game of Thrones: The Hall of Faces exhibition @ Narinkkatori

Ihan tuurilla tuli netissä eteen pari perjantaita takaperin HBO Nordicin mainos tulevasta Game of Thrones-näyttelystä. Teltta pystytettiin tähän tarkoitukseen Kampin Narinkkatorille, jossa se aukesi yleisölle keskiviikkona. Nopeesti joudut poikkeamaan visiitille, jos tää kansainvälinen näyttely kiinnostaa, sillä se on vain sunnuntaihin asti auki (la 10-18, su 10-15). Ja hei, ilmainen sisäänpääsy, wohoo!Tänään heti töiden jälkeen suuntasin keskustaan Eetujen kanssa. Jonoa ei ollut ollenkaan, vaikka porukkaa soljui sisään ja ulos teltasta tasaiseen tahtiin. Suurin vetonaula itselle, ja varmasti suurimmalle osalle vierailijoista, oli ehta aito Iron throne, rautavaltaistuin. Muuta sarjan rekvisiittaa edusti Aryan, Jaqen H’gharin ja Waifin puvut ja Aryan Needle-miekka. Ei-niin-kiinnostavina juttuina oli Hall of faces-pilarit, johon sai kuvasovellusten kautta kuvansa ja Monikasvoisen jumalan lähde, jossa pyöri hahmojen lausahduksia menneiltä kausilta. Pieni lasivitriinillinen merchandiseä oli myös esillä.

Jos alla oleva kuva ei avaudu, siinä Eetu lävistää mut (yllättävän innokkaasti) Needlellä. Muina välihuomautuksina: 1) Waifin nimi vääntyy mulle Waifu 2) Hall of facesista tulee Hall of feces 3) kattokaa kuinka nyt on kauniisti tasotetut latvat, no more hiirenhäntä!
Mulla oli noi Eetut mukana, joten ei ollut ongelmia kuvaajan kanssa, mutta jos olet yksin liikenteessä, siellä on useita työntekijöitä paikalla ihan sitä kuvaamistakin varten. Harva se hetki näin HBO-paitaisen tyypin kuvaamassa porukkaa Needlen tai Iron thronen edessä.

Tämmöiset pienet kivat spessujutut on tosi jees! ^^ Eihän tuollakaan nyt iiihan kauheesti kaikkea ollut, mutta halusin ehdottomasti käydä paikan päällä ihmettelemässä. Plussaa maksuttomuudesta ja siitä, että sitä valtaistuinta ja miekkaa tosiaan sai käydä lääppimässä.This GoT exhibition is in Narinkkatori, Helsinki from Wednesday to Sunday. I visited there today. I like this sorts of small special events. ^^ And it was free, wohoo! The main attraction for me, and I guess to the majority of visitors, was the Iron throne. There where also the costumes of Arya, Jaqen H’ghar and Waif and Arya's Needle. Other not-that-interesting thingies was the Hall of faces to which you could put your own face too through some app and the fountain of the Many-Faced God where was showed quotes from past seasons.

2 kommenttia:

  1. Tasotettuihin latvoihin liittyen: sain viime viikolla leikattua Mikon latvat sanomalla "jos saan leikata, imuroin koko kämpän." -Oke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eetun latvoihin on tasan kerran koskettu sen jälkeen, kun se vedettiin siiliksi inttiä varten 08-09 vuodenvaihteessa: viime syyskuussa, kun kampaajakaveri oli täällä yötä. Ei pitänyt maanitella kuin pariin otteeseen... :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)