torstai 7. huhtikuuta 2016

Hardcore

"Hei! Onnittelut kilpailun voitosta ja tervetuloa ystäväsi kanssa Hardcore-elokuvan erikoisennakkonäytökseen keskiviikkona 6.4.2016 Helsingin Tennispalatsiin."

Mmmikä. Nopeasti selvisi, että alkuperäinen nimi ennen "suomennosta" on Hardcore Henry ja pelkällä hardcore moviella ei välttämättä kannata lähteä etsimään lisätietoa elokuvasta. Elokuva on ensimmäinen genressään, se on kuvattu kokonaisuudessaan ensimmäisen persoonan eli päähenkilön vinkkelistä. Eli ihan kuin katsoisi räiskintäpeliä, venäläis-amerikkalaista sellaista. Ensi-iltaan yleisesti tämä tulee huomenna perjantaina 8.4.

Otin aveciksi mukaan henkilön, joka noita tuommoisia pelejä jopa pelaa. Eli avopuolison. Kilpailun olivat järjestäneet Tilt, Jimm's ja SF ja heiltä tuli pari tyyppiä ennen elokuvaa toivottamaan yleisön tervetulleeksi. Haastettelivat siinä samalla jotain suomalaisia pelipoikia. eSports, Ence, jotain semmoista, ei ollut oikein mun alaa.

Elokuva oli 1h 40min räiskintää ja väkivaltaa, ihan hervoton meno päällänsä, eikä ollut kuin pari pientä rauhallista hengähdystaukoa. Suuri miinuspuoli muodostui siitä kameran liikkeestä, josta mulle tuli huono olo. Matkapahoinvointia. Sitten plussia! Nautin musiikkivalinnoista ja hassuista sivuhahmoista. Vähänhän juonipuoli oli hepponen, mutta oli kyllä ihan viihdyttävä, mitä nyt hitusen liikaa toimintaa ja väkivaltaa mulle, mutta osasin kyllä noin muuten kokonaisuutta arvostaa.


I won tickets to Hardcore Henry preview. It's an American-Russian action film and what you are basically watching is a first-person shooter game, everything is seen by the eyes of Henry. 1h 40min of violence with a few short breathers. Such action, much kills, wow! I did get a little nauseated from the camera movement, but I enjoyed the music they had picked in it plus the funny supporting characters.

2 kommenttia:

  1. Uuu, ton vois käydä katsastaa. :) Jänskättää kyllä kovin toi tuleeko itellekki huonovointisuutta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyyyl tää varmaan teidän huusholliin uppoo. ^^ Jos tulee höntti olo niin katselet välillä muualle ja hörpit vettä. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)