sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kauniita kesäpäiviä

Kevätflunssa lähes selätetty! Nenun vuotamisesta ja köhästä en ole vielä päässyt eroon. Olin saikulla maanantaista keskiviikkoon, mulla oli lämpöilyä/kuumetta sunnuntaista keskiviikkoon. Torstai oli ensimmäinen päivä, kun olo alkoi olla edes vähän ihmismäinen ja aloin saada makuaistia takaisin. Sen lisäksi, että oli kurja olo, oli uskomattoman tylsää. Ei voi, eikä jaksa tehdä mitään. Päivät menivät pötkötellen. Otin 1-2 päiväunet päivässä ja kun en maannut sängyssä, löhöilin ihan killissä sohvalla katsoen kokkiohjelmia. Ja eikö kaikki päivät olleet hirmuisen nättejä, aurinkoisia ja lämpimiä, olisi ollut loistavat terassi- ja grillauskelit.

Torstaina koin oloni sellaiseksi, että nyt on tehtävä jotain ennen kuin höperöidyin. Aloin pistämään terassia kesäkuntoon. Mittari näytti 23 astetta, joten päästin Silppurinkin ulkoilemaan.Perjantaina olin jo työkunnossa ja iltapäivällä näin kavereita. Oon käynyt koittamassa room escape-leikkejä kolme kertaa InsideOutissa, nyt kokeilin vaihtelun vuoksi toista firmaa. Käytiin viiden hengen ryhmällä testaamassa Running rabbittin Cold War: KGB-huone. Ihanaa sähläystä ja onnistumisen tunteita, lopuksi kuumotusta ja kiirettä, mutta päästiin kuin päästiinkin huoneesta ulos kahta minuuttia ennen tunnin umpeutumista. Kaiken kaikkiaan pakoonpääsyprosentti on nyt 75 %. Tuonne tulee varmasti mentyä uudestaankin testaamaan muita huoneita, jäi tosi hyvä fiilis varsinkin työntekijätyttelistä, ihan oli oikealla alalla.


Lauantaina pyydettiin kaveripariskunta+doge grillailemaan. Grillikausi on avattu jo aiemmin, mutta nyt ihan kunnolla. Oli perunoita, fetasalaattia, pihviä ja homejuustotäytteisiä sieniä. Syötiin tietenkin ulkona. Kauniit kesäpäivät sen kuin jatkuvat! ^^ Lähdettiin sulattelemaan ruokaa Tokoinrantaan, sinne olivat kaverit kokoontumassa. Ei tosin taidettu tuntiakaan siellä istua, tuli vilpoinen. Tultiin takaisin meille ja katsottiin Ant-man, kun Jaana oli sen jotenkin onnistunut missaamaan.Ja sitten päästäänkin tähän päivään eli äitienpäivään. Sisko ja Viltsu tulivat hakemaan mua yhdentoista aikaan ja lähdettiin Huhmariin. Tein ruoaksi kanapestopastaa ja jälkkäriksi olin jo edellispäivänä valmiiksi leipaissut brownies-vuoallisen. Muutama tunti ehdittiin hengaamaan porukoilla kunnes he lähtivät mummolle. Me karattiin siinä vaiheessa omiin koteihimme.


I had fever from Sunday to Wednesday, Friday was the only day this week I was at work. I'm still coughing and my nose is running, but otherwise I'm feeling good again. After many days of doing nothing put napping, resting and watching bad tv, I had enough and actually did something: I put our terrace in a summer condition. The whole week has been super warm and sunny so I let Silppuri out too, my own personal lawnmower.

On Friday me and four friends of mine went to try an escape room. I've tried three of InsideOut's rooms in the past, now we tried another company's game. The room was called Cold war: KGB. We got out when there were 2 minutes left in the clock. My success prosent is now 75.

Yesterday we properly opened the barbeque season with my boyfriend, two friends + doge. I really really like our terrace. ^^ We all did a quick visit to a park where a group of our friends were gathering and then came back to our place to watch Ant-man.

Today is mother's day and my sister came to pick me up this morning and we went to our parents' place. I made them chicken pesto pasta and brownies. Mom doesn't enjoy cooking so she always appreciates when she can skip that. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)