maanantai 30. toukokuuta 2016

Toukokuu

9.5. Läträsin aurinkorasvan kanssa, iskin kypärän päähän, kaivoin sykkelin varastosta ja avasin pyöräilykauden. Kävin koittamassa onnea parin kätkön kanssa ja nautin ulkosalla jätskin. Alla kesäinen derp-kuva. Onneksi näitä nättejä päiviä on riittänyt vaikka kuinka vielä mun vapun jälkeisen sairastelunkin jälkeen. Oli huomattavasti helpompaa pyöräillä, kun taustalla oli jo tuo alkuvuoden pari kertaa viikossa-liikuntahistoria. Toisin kuin viime vuonna, kun innostuin geokätköilystä, hain pyöräni porukoilta ja kylmiltään rupesin sotkemaan pitkiä lenkkejä. Nyt oonkin useamman kerran joka viikko jaksanut pyöräillä, milloin salille, kätköille tai kauppaan. Ostin uuden kypäränkin, wohoo! Mua ei haittaa vaikka kypärät ei kovin viehättäviä olekaan, kunhan kallo on suojassa.13.5. perjantaina kävin töiden jälkeen samantien sänkyyn. Otin kolmen tunnin päikkärit, jotta jaksaisin illalla valvoa. Maija tuli hakemaan mua kympiltä ja lähdettiin keskustaan. Suunnattiin Virgin oiliin Arionin (22.45) ja Entwinen (00.00) keikalle. Pariin tuttuunkin törmäsin. Arionin näin viimeksi viime Nummessa kaatosateessa, nyt oli paljon miellyttävämpää. Niillä oli solistikin ehtinyt vaihtua. Aina unohdan miten hyvä Entwine on livenä, vaikka tätäkin bändiä oon jo semmoiset ~12 vuotta kuunnellut ja käynyt ainakin parillakymmenellä keikalla. Vetivät 1,5 tunnin keikan. Kotona olin vasta 02.30, ennenkuulumatonta. Päikkärit siis tuli ihan oikeaan saumaan.19.5. Porukat juhlivat 32-vuotishääpäiväänsä. Juhlivat = nauttivat päiväkahviensa kanssa viinerit. Melkoista biletystä. Seuraavana päivänä täti juhli synttäreitään, kävin hänen luonansa kylässä tunkemassa kaakkua ja piirakkaa naamaan. Äiti ja sisko olivat siellä samaan aikaan. Olin leiponut tädille lahjaksi kinkkupiirakkaa.

21.5. Kävin ihan tarkoituksella Sellon Faunattaressa, siellä oli ruttukissoja ihmeteltävänä. En ole alkuunkaan kissaihminen, mutta tahdoin käydä testaamassa miltä semmoinen kissa tuntuu. Yes, weird. Eikä ollut yhtään nahkainen! Ihan kuin olis persikkaa silittänyt.

27. 5. Kesän ensimmäinen reissu mökille. Meillä oli kaveri mukana, käytiin Rantatuvassa syömässä, etsittiin keskustaan ilmestynyt uusi kätkö, pistettiin sauna kuumaksi ja seuraavana aamuna käytiin Somerniemen kesätorin avajaisissa. Mun suurin kiinnostuksen kohde siellä on kirjasetä! Aina pitää käydä katsomassa onko jotain uutta kivaa kauhua tarjolla. Kotimatkalla pyörähdettiin porukoilla, vein niille torilta kahvipullat.


Maanantait: 10 viikkoa kestävä jokamaanantainen rituaali on katsella yhdessä Game of Thrones. Alla eväät. Red wedding oli ihan lasten leikkiä verrattuna Hodorin tarinaan.


About May: Been cycling and geocaching a lot, we've had plenty of warm days this month. The first gigs for this year was Entwine and Arion. I started summer cabin season last Friday. Every Monday we watch the newest Game of Thrones episode as soon as possible and try to avoid spoilers. Red wedding was nothing compared to Hodor's story.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)