sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappuaatto @ Ruttopuisto

Kuin mälsää, että vappu osui viikonlopulle, ei ylimääräistä vapaapäivää. Onneksi lähitulevaisuudessa siintää helatorstai.\o/Vappuaattona piti mennä katsomaan uusin Captain America, mutta Finnkino ei ollutkaan vappuaattona auki. Hnngh! Siispä suoritin leffailun jo perjantaina (oli ihan tosi hyvä!) ja lauantaina nukuin puoleenpäivään, saunoin ja suuntasin perinteisesti Ruttikseen avaamaan puistokauden. Kävin siinä jossain välissä hakemassa Butterick'sista 50 euron edestä tavaraa, koska olin alkuviikosta voittanut sinne lahjakortin, jei. ^^ Olinkin katsonut jo paria viikkoa aiemmin, kun haettiin Eetulle Matti Näsä-peruukkia ysäribileisiin, tuota ihanan homoa nahkalätsää. Hyvä, etten silloin ostanut! Aika hyvin jaksoin hengata reilu neljä tuntia puistossa vaikka ei ole vanhoille ihmisille tarkoitettu tuota puistossa istumista, koko ajan on huono olla ja pitää vaihtaa asentoa. :P Piknikviltti on ollut jo monta vuotta must. Viime vuonna sulauduin joukkoon lasten Moomin-juhlajuomalla, tänä vuonna skumppalasi täyttyi Pirates of the Caribbean-mansikkajuomalla. Sadetta pelkäsin, mutta ihan kohtalainen vappukeli oli, kuten aina. Ja mikä tärkeintä, kymmeniä kavereita samassa läjässä.
Kaveri mietti eilen onko hän edes koskaan kysynyt multa, että miksen juo kuin harvakseltaan. Oli kuullut väitettävän, että tähän olisi jotain isompaakin liittynyt, että jotain olisi kännissä sattunut. Pfft, kuka lie dramatisoinut tilannetta tai käsittänyt jotain väärin. Koko tän ajan, kun oon ollut Eetun kanssa, oon koko ajan juonut vähemmän ja vähemmän. Viisi vuotta sitten tauot alkoivat olla kuukausissa laskettavissa. Ei vaan enää jaksanut, ei kiinnostanut. On niin paljon kivempi olla selvinpäin muun muassa näistä syistä: rahat ei mene kurkusta alas, pysyn omana itsenäni, unen laatu pysyy hyvänä, ei tule huono olo during eikä after, muistan aina kaiken, koskaan ei seuraava päivä mene kotona ainakaan sen takia, etten olisi kykenevä mihinkään muuhun, pääsen ajamaan paikasta toiseen tai bileistä seuraaviin. En vain näe oikein mitään syytä juodakaan. En kuitenkaan ala mitään itseltä kieltämäänkään, juon sitten kun huvittaa, mikä on parin viimeisen vuoden aikana ollut lähinnä Nummirock ja mökkibileet.

Eetu kertoi häneltä eilen kysyttäneen, että kun sä juot ja Marjut ei, miten se oikein toimii. Se toimii just niin - Eetu juo, minä en. Kyllä me aikalailla yhtä paljon käydään juhlissa, erona se, että mä lähden aiemmin kotiin. Ainoa mitä pyydän on, että Eetu pistää mulle yöllä viestiä, jos sillä menee pitkään/lähtee jatkoille/menee yöksi muualle, jotta en huolestu. Tadaa, helppoa.


Jotenkin tänään on heti tuntunut siltä, että nyt se kesä alkoi! Tai ainakin, että talvi on kokonaan poissa, vaikka vielä viikolla satoikin lunta. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, mittari näyttää lähemmäs kahtakymmentä ja ensi kuussa on Nummirock. Kesälomatoiveet on pistetty eteenpäin odottamaan hyväksyntää ja sormet syyhyää jo päästä suunnittelemaan lomia.Ah, May Day Eve, another excuse for Finnish people to get wasted. As always me and my friends opened the park season in Ruttopuisto, Helsinki. I had Pirates of the Caribbean-juice in my champagne glass and I got myself a sharp-looking cap from a costume store. This time every year I remember how unpleasent it is to sit in a park trying to find a good position. Aaanyways, after for hours I got enough and came home to watch a movie in a onesie and under a blanket. ^^

2 kommenttia:

  1. Sekin varmasti on hyvä ettei avopuoliso törttöile kännipäissään niin jaksaa toista katella itse ollessa selvinpäin? Ei voi muuta ku hattua nostaa että pystyt ite olemaan bileissä selvinpäin ☺. Harvinaista meinaan suomalaiselle 😂.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei törttöile, ihan hyvillä mielin voi jättää sen yötä myöten juhlimaan. ^^ Oon sillä tavalla kaverini valinnut, että mun mielestä ne on ihan jees myös silloin, kun ovat juovuksissa vaikken sitä itse olisikaan. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)