maanantai 20. kesäkuuta 2016

Pre-Nummirock Anxiety

Apua, kohta se on täällä, Nummirock! Nummimuistilista on jo tehty, Somersby-lava ostettu, lakushotit sekoiteltu, pyykkiä pesty, kavereiden tekemää Nummikalenteria menneisyyden Nummikuvineen seurailtu ja bändeihin tutustuttu. En muistanutkaan kuinka kova Dark Tranquillity on, vaikka sitä joskus enemmänkin kuuntelin. Tää on se yksi ja ainoa tapahtuma vuodessa, jolloin mulla avautuu alkoholillinen tölkki eikä vesipullo. Edelliskerrasta tulee 10pv vaille vuosi.

Tänä vuonna Nummi muuttuu nelipäiväiseksi eli jo keskiviikkona siellä on kolme coveribändiä soittamassa. Meidän autollinen on ollut sama jo kolme vuotta. Pojat on aikaisemminkin tahtoneet mennä keskiviikkona Nummijärvelle, mutta en oo suostunut, mutta nyt mulla ole enää yhtään hyvää argumenttia olla menemättä tuon festareiden pidennyksen takia. :P Rankka rupeama se on jo tuo torstaista sunnuntaihinkin, mutta mennään nyt sitten. Kerran aikaisemmin olen sinne keskiviikkona mennyt, vuosi taisi olla 2008. Aiemmin on ollut enemmänkin kavereita menossa, nyt fb-event näyttää vain 66 osallistuvaa kaveria. Ehkä pärjään. Norminaamoja jää pois, uusia tulee tilalle. Mutta joo, on iso juttu meidän kaveriporukalle. :)

Aaaaa, olen niin innoissani!


It's close, Nummirock! Checklist is done, ciders bought, laundry is washed and bands listened to. Friends even made a Nummirock calender (almost like a Christmas calender, except more exciting) on fb. I didn't remember how absolutely amazing Dark Tranquillity was even if I used to listen it quit a bit in the past. This is the only time a year that I'm doing what the other kids are doing too: drink. Last time was almost a year ago. This year Nummirock starts a day earlier than before, on Wednesday. That's when we head there too. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)