sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Sosiaalista elämää

Normaali kotiasustus, eli T-paita ja kollarit, kävivät liian kuumiksi kotioloissa näillä helteillä, joten vaihdoin työunivormuksi mekon. Se olikin niin kiva, että huolimatta mun allit piiloon-kompleksista lähdin se päällä ihmisten ilmoille. Ensimmäistä kertaa näillä keleillä luovuin T-paidan ja caprien luomasta turvasta (en myöskään mielelläni esittele jalkojani polvista ylöspäin). Porukoilla maaliskuussa varastoja siivotessa olin tuommoisen siskon vanhan vyötärövyön bongannut ja napannut talteen. Mulla oli siis sovittuna Kakkugalleria&Kaisis-treffit keskiviikkona. Torstainakin pikaisesti näin kaveria, joka otti musta parit Mörkökuvat ennen kuin lähdettiin sadetta pakoon, mutta siitä lisää myöhemmin. :)


Kauheeeesti oli perjantaille puolittaisia suunnitelmia (mökille/puistoon/siskolle), mutta mä sitten päätinkin viihdyttää itse itseäni, kun ei sitä kukaan mukaan tehnyt. Ensin kävin kirjastossa löytämässä lukupinoon pari kivaa kauhukirjaa. Tästä jatkoin hienosti ravintolaan syömään, jossa odotellessani luin toista juuri lainattua kirjaa. Mulla oli pari tuntia luppoaikaa, enkä jaksanut lähteä kotiin tekemään ei-mitään, joten etsin Sellosta mukavan upottavan pehmoisen tuolin ja jatkoin lukemista kunnes vaihdoin kirjat leffoihin. Kävin katsomassa Turtles-elokuvan. Viihdyttävää roskaa. En yleensä kiinnitä elokuvassa epäolennaisuuksiin huomiota, mutta tuossa tuli lukematon määrä "that's not how it works, that's not how any of this works"-fiiliksiä. Mutta Turtlesit jee, hassu Mikey ja niin hyvännäköinen Megan Fox. Leffan jälkeen vaihdoin salia ja toisena leffana toimi uusin X-Men, sinne tuli sisko mukaan. Tykkäsin kovasti, vaikka oonkin pudonnut jo aikaa sitten kelkasta, että miten tää nyt menikään, kun pomppivat ajassa edestakaisin. Nyt elokuva sijoittui 80-luvulle, ihan silmiin sattui. :') Oon tottunut Sophie Turneriin vain Sansa Starkina, eikä mieli oikein käsittänyt sitä nyt Jean Grey'nä.


Sunnuntaille olin pyytänyt porukat, siskon ja tädin säävarauksella grillailemaan. Sunnuntaille luvattiin jo huomattavasti kehnompaa keliä, mutta oltaisiin kuitenkin syöty sisällä, joten ainoa kysymys oli haittaisiko varsinaista grillaajaa eli poikaystävää grillata viileässä ilmassa. Ei haitannut. Lauantaina suoritettiin kaupassakäynti ja väänsin ennakkoon viimoisimmasta Yhteishyvästä bonganneeni marjaisen juustokakkupiirakan. Tein gluteenittoman version, koska sisko on ruokavamminen, eikä tarvinnut vaihtaa kuin pohjan Digestive-keksit gluteenittomiin. Eli äiti, iskä ja täti tulivat tänne syömään, kovasti tuli ruoasta kehuja ja äiti toi tuomisiksi ulkokukan. Ei oltukaan vielä saatu aikaiseksi itse ostaa pihalle kukkia. Sisko joutui viime tingassa perumaan, mutta porukat koukkas hänen luonaan kotimatkallaan viemässä sillekin ruokaa.


Last Wednesday I had a date with a friend at a café in Helsinki and after that we went to Kaisaniemi park, the two first pics are from that day. On Friday I entertained myself since no one else was gonna do that. First time I went a a restaurant by myself. After that I went to see two movies: the new Turtles (entertaining crap+hot Megan Fox) and X-Men (Sansa, what are you doing here). Today I had invited my family and aunt here, we barbequed for them and I had made a cheesecake pie with raspberrys and blueberrys. Mom brought me flowers to put outside. ^^

2 kommenttia:

  1. Heiii mistä toi sun maksimekko on? Oon kollannut netin läpi tuollaista ihan perusmallia josta EI näkyis kovin läpi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuoden kesäkuussa ostin H&M:stä ton ja sit semmosen liehuvamman mallisen mustan myös.

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)