lauantai 2. heinäkuuta 2016

Miniretki Keski-Eurooppaan

Helmikuu:
"Tämä nyt on vielä täysin spekulaatiota, mutta jos sattuisin lähtemään kesälomilla (joiden ajankohdasta tai läpimenemisestä ei ole mitään tietoa, mutta heinäkuuta veikkailen) roadtripille Viro-Latvia-Liettua-Puola-Tsekki, lähtisikö joku/jotkut (mun lisäksi 1-3 henkeä) mukaan? Matkaa tulisi yhteensä semmonen 3600 km ja kesto about 10 pv ja mun to do-listalla olis ainakin käydä Auschwitzissa, Prahassa ja Brnossa katsomassa kaveria. On mulla kriteerejäkin! En halua matkaseuraksi henkilöä, jonka visio hauskasta lomareissusta on dokata aina mahdollisuuden tullessa. Ajokortti ois tosi jees (ja edelliseen viitaten se ajokunto...), koska en jaksa itse kakkaselkäni kanssa olla koko aikaa ratissa. Mutta kuten sanoin, tää on vielä täysin fundeeraamistasolla."


Toukokuu:
Sain lomat läpi ja pistin heti samankaltaisen, mutta spesifisemmän ilmoituksen someen. Yksi ajokortiton kaveri mulle oli jo ilmoittautunut haluavansa mukaan ja oltiin mietitty, että jos roadtrippi ei ota tuulta alleen, B-suunnitelmana modifioimme reissua hippasen ja lähdemme lentäen matkaan. Kuskeja ei etsimisestä huolimatta löytynyt, joten siirryimme seuraavaan suunnitelmaan.

Heinäkuu:
Lähdemme siis Sadun kanssa huomenna Prahaan, josta jatkamme junalla Krakovaan ja Varsovaan. Näin ollen älkää ihmetelkö, kun musta ei ensi viikolla kuulu blogin puolella mitään. Tuun takaisin kyllä jo seuraavana lauantaina ja loma jatkuu koko heinäkuun ajan, joten sitten on aikaa kirjoitella romaanin pituisia matka- ja festaripostauksia. :)


On February I got an idea that I want to do a roatrip on summer holidays. Estonia-Latvia-Lithuania-Poland-Czech. Already then I asked around I anyone would be interested to go with me. I needed to share all the driving with someone. One friend was interested, but she didn't have a driving licence.

On May my summer holidays were confirmed and again I asked people to come with us. We didn't get anyone so we dropped the roadtrip part and moved to plan B. Tomorrow we are flying to Prague. After Prague we take a train to Warsaw and after that to Krakow from where we fly home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)