keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Mörkö kesälomalla: Mörkö grillaa

Grillaus on hyvin oleellista kesätoimintaa. Oon kovin tykästynyt Lidlin tän kesän mainoksiin. :') Kuin viimeistä kesäpäivää! Mun ehdoton suosikkigrilliruoka on pekoniin käärityt ja aurajuustolla täytetyt sienet. Täytyy myöntää, että meille työnjako yleensä menee sillä tavalla, että jätän varsinaisen grillailun Eetun huoleksi ja hoidan itse kaikki esivalmistelut.


This is what Finns do all summer. Barbecue like it's the last summer day! I think last year we didn't put the grill to winter sleep until late September. And the first time this year we grilled on February. The best thing for me is mushrooms stuffed with blue cheese and wrapped in bacon.

2 kommenttia:

  1. Kyllä nostatti hymyn huulille :) Suomessa tosiaan kesällä grillataan niin urakalla, etei kaupasta meinaa muuta saada kuin grilliruokaa, jos tuoreita vihanneksia ei lasketa. Lidlissä ainakin valikoimassa on nimenomaan pelkästään grilliruokaa (+ pakolliset jauhelihat).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän niin kuin jouluruokienkin kanssa, että kyllä niitä aina sesongin verran jaksaa syödä, mutta ei haittaa yhtään sitten, kun se aika päättyy. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)