torstai 28. heinäkuuta 2016

Tom of Finland-näyttely ja Kakkugalleria

Aloitin kauniin kesäloma-aamuni käymällä iänmukaisessa papassa. Pieni muistutus siitä, etten ole enää nuori tyttö. ;__; Jatko oli sentään huomattavasti parempi. Toinen kaveri oli kysellyt Tomppa-näyttelyn perään, toinen kyseli Kakkugalleriaan. Yhdistin nämä kaikki! Superpäivä! Toiselle kaverille tosin pamahti kuume, mutta lähdettiin kuitenkin Jaanan kanssa treffeille.

Näyttely oli Taidehallilla, Luonnontieteellisen museon vieressä. Kympin kustansi ja oli aika nopeasti käyty läpi, puolessa tunnissa. Näyttely on ikärajaton, mutta "ei suositella lapsille". Juu ei. Varsinaisten piirrosten lisäksi esillä on Touko Laaksosen keräämiä ja käyttämiä referenssikuvia, joissa on homopornoa, eikä ne itse piirroksetkaan ihan heppoista materiaalia ole. Jäin kaipaamaan enemmän infoa ja parempaa videonpätkää itse taiteilijasta.
Jatkettiin Kakkugalleriaan kakkubuffettiin. Olin antanut Jaanalle hänen toukokuisilla synttäreillään onnittelukortin, jossa lupasin lahjaksi piffata hänelle seuraavan Kakkugalleriakerran. Aina niin hyvää mössöä! ^^ Kaikki ne raikkaimmat kakut on mun lemppareita. Ehdotonta ykköstä, sitruunamarenkia ei nyt ollut tarjolla, mutta kaikki limeä sisältävät tulivat hyvinä kakkosena. Hinta on noussut 1,5 vuoden takaisesta 11,90 eurosta 12,50 euroon.A day well spent at Tom of Finland exhibition in Taidehalli and at cake buffet in Kakkugalleria. _b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)