maanantai 1. elokuuta 2016

Perinteiset kesämöksäbileet

21.7. TO: Itsehän vietin vielä lomia ja pyörittelin päivän peukaloitani, kunnes hain Eetun asemalta 15.30 ja lähdettiin mökille. Porukat ja siskokin oli siellä, mutta lähtivät myöhemmin illalla pois jahka oltiin saatu grillailtua ja syötyä. Oltiin otettu Silppuri mukaan ja se sai aitauksessa seikkailla ja syödä kaiken eteensä tulevan. Illalla luin sängyssä uutta Kingiä Eetun kainalossa sen katsoessa tabletilta Dotaa. Oli hyvä olla. Eetu kuitenkin lähti kympiltä ajamaan takaisin kotiin, sillä oli vielä perjantai ihan normaalisti töitä.22.7. PE: Pistin mökkiä biletyskuntoon ja täysin vesileluja. Onneksi oli sen verran tekemistä, ettei aika ehtinyt tulla pitkäksi. Ensimmäinen vieras keuli ja oli paikalla jo yhden jälkeen. Loput saapuivat pikkuhiljaa ripotellen puoli viidestä eteenpäin. Olin päättänyt, että ainakaan perjantaina en juo, jotta oon varmasti ajokunnossa lauantaina torin takia. Lopulta kuitenkin päädyin olemaan kokonaan juomatta. Ei ollut yhtä hyvät mökkikelit kuin edellisillä kesämöksillä, semmoiset +20 ja pilvistä eli kuitenkin tarpeeksi hyvät, että pystyi ulkona hengaamaan. Perusmeiningit: porukka grillasi, ui, saunoi, istuskeli terassilla, jutteli ja joi.
23.7. LA: Olin ennen ysiä hereillä ja odottelin muidenkin heräämistä. Lueskelin joutessani. Maijalla on tapana vikojenkin mennessä nukkumaan siivoilla pahimmat sotkut. Kuinka bestest, ettei tarvitse herätä kaaokseen. Lähdettiin kahdeksitoista parin vieraan kanssa Somerniemen torille. Odotettiin ensin siinä torin vieressä dösärillä päivän ainoaa Someron bussia, josta nousi seuraksemme viimeinenkin vieras. Kierrettiin tori, mutta en löytänyt mitään edes kirjasedältä, sniff.

Tultiin takaisin mökille ja huutelin kauppareissulle porukkaa ja sainkin autollisen täyteen. Palautin samalla edellisillan pullot. Matkalla takaisin mökille sisko soitti, että pistä päivämäärä 19.8. kalenteriin. Se oli ostanut mulle ennakkoon synttärilahjan ja vie mut silloin katsomaan Louis C.K.:ta. Oltiin tosta aiemminkin joskus puhuttu, että on harkinnassa, mut lippu on vaan niin saakelin kallis. Tämä oli hyväkiva! _b

Saatiin siis yksi vieras lisää paikalle, mutta iltapäivällä viiden-kuuden aikaan kaksi poistui keskuudesamme, heillä oli sunnuntaina ihmisten aikaan menoa. Muutoin päivä ja ilta meni samaan malliin kuin perjantaikin, vaikka ihmisten käynnistyminen kestikin kauan. Jaksoin valvoa tunnin pidempään kuin edellisenä iltana, hurjasti puoli  yhteen. Jotkut valvoivat aamuseiskaan asti, kun perjantaina jaksoivat valvoa "vain" kuuteen. Hyi kauhee.24.7. SU: Oltiin Miran kanssa ensimmäisinä hereillä ja pistettiin möksää kuntoon. Eniten aikaa otti veilelujen päällä istuminen. Eli niiden tyhjentäminen. Olikohan kahden pintaan kun päästiin porukalla liikkeelle ja käytiin pitsulla ja kebulla. Muut lähti siitä kotimatkalle, mutta mun kyydissä olleet tuli vielä takaisin mökille keräilemään loputkin tavaransa. Loppujenkin lähdettyä me jäätiin Eetun kanssa mökille. Tyhjennettiin jääkaappia, lueskelin ja otin päikkärit. Piti hengata mökillä maanantaihin asti, koska Eetulla alkaisi työvuoro vasta klo 15, mutta lähdettiinkin jo seiskan jälkeen kotiin ajamaan.


Annual party at my parent's summer cabin. Barbecuing, swimming, drinking, going to Somerniemi marketplace and sauna was on about five times. The weather was good enough to spent almost all the time outside. My tortoise was with us, eating everything on it's way.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa teillä on näyttänyt olevan! :) Ihan huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmaksi osaksi oikein hauskaa, välillä vaan hermot vähän kiristyi liialliseen elämöintiin. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)