torstai 22. syyskuuta 2016

Heihei kesä!

Tähän väliin dumppaan loput kesäkuvat, jotta eivät jää roikkumaan enää tämän pidemmäksi aikaa tuonne mun blogikuvakansioon.

Metrorundi tykiteltiin elokuun viimeinen lauantai. Aloitus oli klo 12 Mellunmäestä. Kävinköhän yhdessäkään baarissa sisällä... Oli nätti päivä ja jäin aina pussikaljoittelijoiden seuraan. Eetukin pääsi ekaa kertaa neljään (?) vuoteen mukaan, se on jotenkin useana vuonna peräkkäin onnistunut olemaan vaellusreissuillansa samaan aikaan. Samana viikonloppuna oli We love the 90's, jonne karkasin Movetronin ajaksi. Lähdin jo Kaisaniemen kohdalla kotiin - oli väsy ja selkää ja jalkoja kolotti, joten näin parhaaksi poistua paikalta ennen kuin alkaisin kiukkupalloksi.


Monena alkukesän päivänä oli yhdestä kolmeen oravaa tuossa ihan ikkunan edessä puussa nuolemassa lehtiä. Haha, how cute, ajattelin kunnes googletin miksi ne niin tekevät. "Kirvojen uloste on oravien suurta herkkua ja ne nuolevat sitä lehtien pinnoilta". Sehän on... kiva.


Pusipusikuvia möksäbileistä. Myös Silppurin kuva on mökiltä. Annoin sen mennä vapaasti koira-aitauksessa. Söi kaiken mikä eteen tuli. En ollut aiemmin näiden vajaan kahden konnavuoden aikana huomannut, mikä sahalaitaleuka Silppurilla on! Hurja peto!Katin kanssa puistossa, taisi olla kesän ensimmäinen Kaisisreissu. Oltiin käyty ensin Kakkugalleriassa, jonka jälkeen vyöryttiin puistoon ruokalevolle. Oli arkipäivä, joten hirmuisen pitkälle iltaan ei iljennyt kaupungilla huidella.


Bondasin Eetun työkaverin tyttöystävän kanssa Nummessa, hän kutsui meidät pikniksynttäreilleen Munkkiniemen rannalle. Häntä varten tein sen muutamia postauksia takaperin olleen vegaanisen suklaakakun.


The last summer pictures. Didn't have any good place to put these so I put them all here. Bye bye summer!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)