keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Maailman kauneimmat naiset

Oon aikalailla 50-50 kiinnostunut niin miehistä kuin naisistakin, mutta mulla on aina ollut enemmän silmää naiskauneudelle.

Olin niiiin rakastunut Angelina Jolieen kaikki teinivuoteni. Kaikki leffat oli nähtävä! Nuori Angelina toimii edelleenkin ihan täysiä. Nuoruuden ihastuksiin kuului myös Lucy Liu ja Jessica Alba, jota katselin Dark Angelissa. Megan Foxin löysin luultavammin ensimmäisestä Transformers-leffasta vuonna 2007. Miranda Kerr on ihan uskomattoman söötti, niin supersöpö, mutta mun tämänhetkinen, viime vuodesta alkanut, kaikki muut peittoava tyttöihastus on Alexandra Daddario. Maailman kaunein nainen! Siis katsokaa sitä, huhhuh. <3____<3 Ei ole havaittavissa mitään kaavaa, minkäänlaista erityistä naistyyppiä, juu ei... Tummaa tukkaa ja naisellisia naisia.

Miehiä en edes osaa nimetä kaikkien näiden vuosien varrelta kuin kolme, he ovat kulkenut piiiitkään mukana: Jensen Ackles, JP Leppäluoto, Johnny Depp.


I'm pretty much 50-50 into both men and women but I've always had more eye for beautiful women. All my teenage years I had a huge crush on Angelina Jolie. Those days I also liked Lucy Liu and Jessica Alba. After that came Megan Fox. Miranda Kerr is unbelievably cute, but since last year my girl crush has been Alexandra Daddario. She's the most beautiful woman in earth! I mean look at her, dear god. <3___<3

2 kommenttia:

  1. Aika tommosia klassisen kauniita naisia, joilla on hyvä kasvojen luusto. :) Itsekin olen herkempi naiskauneudelle, mutta mieleen on paremmin jäänyt ne hyvän näköiset julkkismiehet, juuri siksi että niitä ei kauhean montaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laskenut mukaan niitä tapauksia, kun vastikään teini-ikään päässeenä todella monet suomalaiset julkkispojat oli olevinaan niiiiiin ihania. :')Niin kuin Rasmuksen Lauri ja Jimi Pääkallo ja mitä näitä nyt on.

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)