lauantai 10. syyskuuta 2016

No miten noin muuten menee?

Sain pipipöpöjä ja olin viime viikolla saikulla torstain ja perjantain. Oon vieläkin vähän nuhanenuinen. Nasolin on maailman parhaita keksintöjä. Mulla on nuhaisena tapana pitää rasvaputiloa koko ajan vieressä ja rasvata nenua tiuhaan tahtiin. Punainen, kuiva ja röpelöinen nenä on kovin inhottava. Ja nyt näyttää siltä, että oon tartuttanut taudin Eetuunkin.

Edelliseen liittynee se, että jouduin parin päivän koulutukseen avotoimistoon (mulle uusi asiakas ja täytyi opetella heidän ohjelmistoa). Voikohan immuniteetti heikentyä sillä, että tekee etätöitä ja on "normaalia" harvemmin on ihmisten kanssa tekemisissä... Olin niin stressipaineissa koko ton homman takia, siis etten saa tehdä töitä himasta käsin kollareissa tukka sotkusena ja just silloin kun haluan, vaan pitää mennä jonnekin huitsin nevadaan niiden omilla aikatauluilla ja olla tekemisissä uusien ihmisten kanssa, että parkusin edellisiltana sängyssä asian vuoksi. Ihan ok hyvinhän se kuitenkin tietysti meni, mutta mulla kun ei kauhean korkea tuo stressinsietokyky ole. Pidän rutiineista, omasta rauhasta, muuttumattomuudesta.

Oon takapajuinen ja tuun yleensä joko todella jälkijunassa mihinkään mukaan, jos ollenkaan. Nyt kuitenkin oon siskon tunnareilla katsellut sarjoja Netflixistä muutaman viikon. Kokeilin montaa eri sarjaa, joista oon kuullut. Gotham, meh. Daredevil, meh. Arrow, meh. Narcos, meh. Sen sijaan yhden saikkupäivän aikana tykittelin Stranger thingsin läpi. Ihanan retroa ja semmoista vanhaa kunnon hyvää. 1,5 viikossa meni alas myös Better call Saulin kaksi kautta.

Välillä oon hetkellisesti ollut ahdistunut tulevista kolmekymppisistä, mutta ne ajatukset menee hetkessä ohi, vaikka oonkin sitä mieltä, että tää 29 on just hyvä. Oon aikuinen, mutten liian aikuinen. Lähinnä oon ollut innoissani tulevista juhlista. Pidän erikseen sukulaisille kakkukahvit täällä mun luona ja kavereille pidetään yhteiset synttärit Muumin kanssa viikkoa myöhemmin. Näitä juhlia ollaan mietitty jo vuodenvaihteesta lähtien, varsinaisesti pyörät pistettiin pyörimään puoli vuotta takaperin. Tällä viikolla posti toi mulle juhlia varten uuden mekon. ^^

Sen verran oon kuluttanut mekon lisäksi rahaa, että kävin Sokkarin Kutsu kauneuteen-tapahtumassa ostamassa We care iconin nestemäisen kajalin ja kulmakynän ja EMP:ltä odottelen Cantina band-hupparia.

Kesällä meni kurkusta alas kauheita määriä muun muassa _kaikkea_ missä on sokeria. Siis oikeesti harva se päivä. Ajattelin taas pitää kuukauden herkuttoman kuten tammikuussa, mutta vaihdoinkin käytäntöä kesken kaiken. Pidin kaksi viikkoa herkutonta, siinä välissä karkkipäivän ja toista kahden viikon pätkää on viikko jäljellä. Synttärikakkukahveilla seuraavan kerran. Ja sen jälkeen koitan taas päästä hyvään kerran viikossa-rytmiin.

Alkuviikosta piti käydä kavereiden kanssa Helsingin Kannelmäessä Kanneltalossa Under the ground and other broken stories-näyttelyssä, mutta galleria on ollut äkillisen huoltotoimenpiteen vuoksi suljettuna maanantaista asti. Sucks, koska koko näyttely on auki vain kaksi viikkoa. Elättelen toivoa, että sinne kuitenkin vielä kerkeisin. Näyttelyssä on esillä Vesa Rannan valokuvia. Kaikki vähänkin Sentenced related kiinnostaa. Viime viikolla käytiin kaveriporukalla ratkaisemassa Running rabbitin Kitaristin kuolema-huone. Tehtiin meidän porukan henkilökohtainen uusi ennätys - 51 minuutissa ulos!

Peruuntuneista näyttelytreffeistä huolimatta oon nähnyt kavereita tällä viikolla useampana päivänä: maanantaina kaveripariskunta tuli meille grillaamaan, tiistaina kävin kahden kaverin kanssa kinkkibuffassa syömässä, keskiviikkona kaveri kävi kylässä ja saman kaverin kanssa pidettiin meillä eilen Keanu Reeves-teemainen leffailta. Ei ollut tarkoitus, mutta illan elokuviksi valikoitui John Wick ja Constantine. Muuten pidän viikonlopun ihan hiljaiseloa. Tänään poistuin kodista vain käydäkseni kaupassa sekä ostamassa Vaasan-leipomomyymälästä pakkasen täyteen ruisleipää. Huomennakaan tuskin tulee mitään sen tähdellisempää tehtyä. Kohta kuitenkin lauantaisauna. :)


I still have a runny nose from last week. Got a flu and a fever and was away from work two days. The fact that I needed to go to a two day training (a new costumer and I needed to learn their software) to an open office space might of helped getting me sick. Normally I work from home. No bugs here.

I'm usually very underdeveloped and warm up to things really late if ever. The last couple of weeks I've used my sister's Netflix and tried a bunch of TV series'. Gotham, meh. Daredevil, meh. Arrow, meh. Narcos, meh. But then I watched the whole season of Stranger things on one day. And today watched the last of Better call Saul episodes.

Every now and then I get a bit uneasy about the upcoming 30th birthday, but it passes. Nothing I can do about it. This 29 would be just perfect, adult but not too adult. Anyway I really am excited about the birthday since we have a big party planned with my friend who shares the exact same birthday with me.

5 kommenttia:

 1. Täällä on toinen takapajuinen, joka on vasta nyt tutustunut Netflixiin kun poikaystävän kanssa tehtiin yhteiset tunnukset sinne. Tosin nyt on vielä kuukauden ajan elämä sen verran hektistä, että ei olla ehditty katsoa muuta kuin Z Nationia (suosittelen jos pitää zombimeiningistä). On tuo Netflix varmasti mukava syksyn pimenevinä iltoina ja talvella, kun ei sitten ole pakko aina lähteä kirjastoon tai Filmtowniin lainaamaan leffoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdotinkin tuossa eilen siskolle, että muuttais tiliään sen verran, että kaksi vois samaan aikaan katsella Netflixiä samoilla tunnareilla. Maksaisi 2e/kk enemmän. Olen valmis investoimaan tämän verran tähän lystiin. :P Tänään testissä on American horror story, kaksi jaksoa takana. :)

   Poista
 2. Netflix parasta! Aina oon ollu enempi sarjadikkari kuin leffadikkari. Nykyään oikeastaan muuta katsokaan kuin Netflixistä sarjoja. :D
  Atm lopuillaan Call the Midwife. Noista sun luettelemista kaikki oli ihan mmmeh paitsi se American Horror Story ja siinäkin toka kausi ihan pyllystä...
  Suosittelen: Orange is the New Black, How to get away with Murder, Lilyhammer, Downton Abbey, Shameless, Reign, The Tudors, Salem, Bates Motel ja Unbreakable Kimmy Schmidt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brittiläiset draamat on maailman eniten meh. -__-' Orange is the new black ei oo myöskään koskaan kiinnostanut, eikä Tudors. Googlettelin noita muita ni Salemia ja Bates motelia voisin kokeilla.

   Poista
  2. :D Mitä vikaa briteissä! Mul on ehkä enempi nyt ollu tämmönen historiakausi päällä, et on noi menneisiin luokkajärjestelmiin palatseineen, sairauksineen, pukuineen ja tapoineen ollu hirmu kiva upottautua, plus kuinka sivistävääkin! Ja ja ja miten ei voi kiinnostaa Tudors?! Jätkällä oli niinku oikeesti 6 vaimoa 30 vuoden sisällä, jotka se melkeen kaikki tappo. ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)