sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Black Metal Halloween

Halloweeniä vietettiin perjantaina perinteisesti Rosin luona. Edellisviikonlopun gentleman-lookista oli pitkä matka tähän seuraavaan tyyliin. Olo ei ole ikinä ollut näin black metal! Vaatteet oli helppo juttu, eihän meiltä täältä oikein mitään muuta löydykään kuin mustaa. Butterick'sistä piti käydä kuitenkin hakemassa kasvomaalit ja musta peruukki. Referenssikuvat vieressäni maalailin naamaani ja hihittelin itsekseni. Valmiit corpse paintit kasvoillani ajatuskin koti-auto-välimatkasta tuntui ylivoimaiselta.Pingoin pää syvällä hupussa autolle ja toivoin, ettei naapurit satu pihalle samaan aikaan. Kävin hakemassa kaveripariskunnan matkan varrelta ja otettiin heidän pihassa parit katu-uskottavat kvlt-kuvat.
Bileissä muina vieraina mm. Marvelin maailmasta Katana ja Punisher. Eetu oli Ginosaji, the horribly slow murderer with the extremely inefficient weapon (toi höhlö 10 min leffa löytyy just tuolla pitkällä litanialla youtubesta), oli aika spot on. Kun meikit alkoivat tuntua Eetusta epämiellyttäviltä, hän muuntautui emopojaksi. Noi kasvomaalit ei tosiaan ollut kuivuvaa sorttia ja yhtään ei voinut naamaansa tökkiä vaikka kuinka olis kutissut. Kyllä ne kuitenkin iltaa kohten alkoivat leviämään pitkin naamaa, eikä peruukki auttanut yhtään asiaa, varsinkin tuosta ohimoilta silmien vierestä olivat ihan mössöä.
Emännän sisko oli tehnyt pääkallo-hämähäkinseitti-kurpitsakakun, jonka keskiöstä löytyi matoja ja silmämunia (eli karkkeja).


Kotimatkalla Eetu tahtoi käydä Leppävaarasta hakemassa yösapsukaa, mutta "sä et voi tulla ton näköisenä mukaan" ja "sä et voi jäädä siihen parkkiksellekaan, koska sut hakataan". :D Meillä oli pari kaveria kyydissä, joten ratkaistiin tää siten, että heitin Eetun Leppävaarassa kyydistä pois ja hänen ruoanhakureissunsa aikana kävin heittämässä kaverit kotiin. Kotona menin ihan suoraan suihkuun, hetken noita maaleja sai kyllä hinkata naamasta pois.


I've never felt as black metal as I did last Friday! Though I did felt a little uneasy walking from the house to the car praying the neighbours won't see me. :') At the halloween party there were for example Katana and Punisher from the Marvel Universe, a clown because of, you know, the clown situation, and my boyfriend was Ginosaji, the horribly slow murderer with the extremely inefficient weapon.

4 kommenttia:

 1. Minullakin oli black metal Halloween 😊Ei tosin pukeutuen kovin dramaattisesti vaan Norjassa sitä kuulemassa :D

  VastaaPoista
 2. Niin hienon näköinen tuo kakku! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Sama henkilö on tehnyt useampana halloweenina upeita kakkuja. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)