perjantai 21. lokakuuta 2016

I love me-messut ja RTBB Tampere-talolla

I love me-messuille voitin Koivukylän apteekin kilpailusta lipun (ja biotiinia). Oli vähän tuommoinen forever alone-kilpailu, vain yksi lippu. Olin Jaanalle jo lupaillut, että ootas kun käyn voittamassa meille vielä jostain piljetit ni hän saa tulla mun avecina paikalle. Eikä mitä, sitten vaan vahvaa yritystä olla enempi voitokas! Ja hah, viisi päivää myöhemmin voitin vielä kaksi lippua lisää ja vegaanista suklaata iChocin kilpailusta. Toinen lippu Jaanalle kuten luvattua, toisesta kyselin Hannalta, että haluaako hän viikkoonsa ilmaisia asioita mun siivellä. Tämä toinen voitto osui maanantaina kohdille ja kun torstain postikaan ei tuonut lippuja, aloin kyselemään niiden perään. Ilmeisesti postin kanssa jotain ongelmia, mutta onneksi kilpailun järjestäjä lupasi, että jos ei perjantainakaan lippuja näy, saan uudet Messukeskuksesta. Wohoo!


Taputeltuani perjantain työt läksin samantien Messukeskukseen, meillä oli tyttöin kaa treffit kolmelta. Niin monta messua saman katon alla: I love me, Kosmetologipäivät, Koru & kello, Luonnollisesti, Muoti, Terveys, Kauneus. Lippuja ei postissa näkynyt, mutta onneksi Messukeskuksessa löytyi ne mulle jemmatut varaliput. Ehkä se suklaa löytää vielä joskus tiensä luokseni. Oltiin supertehokkaita ja kierrettiin 2,5 tunnissa Messukeskus läpi. Kaikki ilmainen mukaan, kaikki maistiaiset suuhun, kaikkiin kilpailuihin tiedot ylös. Mitään en lähtenyt etsimään, mutta löysin silti jotain, mitä ennen halloweenia pitikin hommata: Punanaamion ständiltä ostin valkoisen ja mustan kasvovärin. Muuna huomiona: kaunein nurkkaus oli Destinyllä - oli inkkari- sun muuta sulkapäähinettä, unensieppaajaa, kalloa ja paljon synkkää väriä. Oih!


Pari kuukautta sitten voitin liput Ricky-Tick Big Bandin keikalle Tampere-talolle. Oon nähnyt nää vain kerran - 3,5 vuotta sitten Tavastialla. Oli muuten yksi parhaista keikoista, joilla oon koskaan ollut! Viime vuonna ostin meille vuosipäivälahjaksi liput keikalle Sellosaliin, mutta sitten lähdettiinkin ulkomaille ja myin liput kavereille. Nyt RTBB:lla on menossa kahden viikon ja kuuden keikan konserttisalikiertue ja olisi siihenkin kuulunut Espoo, mutta yllätys yllätys oon silloinkin ulkomailla. Vielä viikkoa ennen keikkaa en tiennyt meenkö vai enkö, koska mun yöunet tärveltyisi aika hyvin tuommoisella arki-illan valvomisella, keikka siis oli keskiviikkona. Mutta olin hurja! Elin reunalla! Elämä risaseks!


Otin tuosta noooin Hannan mukaan ja lähdettiin pikaisesti pyörähtämään Tampereelle. Keikka alkoi klo 19, sisälsi väliajan ja loppui 21.30. Ei mennyt ohi Tavastian keikan, mutta todellakin kannatti lähteä. Keikan jälkeen Julkisen sanan osasto olisi ilmiintynyt vielä rahvaan puolelle nimmarointi- ja kuvahommiin, mutta me syöksyttiin samantien autoon ja lähdettiin ajamaan takaisin Espooseen. Kauheella kiireellä kotiin nukkumaan ni eikö vikat puoli tuntia ajeta leveä lasti-kuljetuksen perässä ja se menee lähes viimeiseen asti just sinne minne mekin. Aika tasan puolilta öin pääsin sukeltamaan omaan sänkyyn ja suljin aggressiivisesti silmäni haaveillen jo seuraavan iltapäivän päiväunista.


Free stuff, best stuff. I won tickets to see Ricky-Tick Big Band in Tampere last Wednesday. Because Eetu was sick, I took Hanna with me. She had not listened to the band before except the couple of times I forced her to, but she seemed to like the show.

Today I took Hanna and Jaana to I love me-fair (about health, beauty, fashion, organic food...) to which I won tickets from two different competitions. And the only things I bought was white and black face paint for making a corpse paint for halloween. :D

2 kommenttia:

  1. Miten voi olla non hyvä tuuri kaikkien arvontojen kanssa, ihan huippua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä valehtelematta ainakin kahteenkymmeneen fb-kilpailuun rustasin vastausta ja/tai tägäsin kaveriani noiden messujenkin suhteen. :')

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)