keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Haluatko joulukortin?

Lähitulevaisuudessa mulla on suunnitelmissa perinteinen yhden hengen opintoretki Sinelliin aiheena "miten saada mystisesti aikaa ja rahaa katoamaan, vaikka suunnitelmissa on vain pikapyrähdys ja pari asiaa ostoslistalla".

Viime vuoden askarteluhuumassa keittiönpöydän vallanneen ei-niin-hallitun kaaoksen keskellä (tähän aikaan olin jo saanut suurimman osan korteista tehtyä, apua!) sain idean lähettää joulukortit myös niitä haluaville lukijoille, koska kuinka siistiä löytää kortti kaiken maailman mainosten ja laskujen seasta. Tuli hyvä mieli, kun sai ilahduttaa ja minäkin ilahduin, kun kortin saatuaan ihmiset niistä kiittelivät.

Kommentoithan alle nimesi ja osoitteesi, jos haluat joulukortin. En julkaise kommentteja kaikkien nähtäväksi, otan vain itselleni tiedot ylös. Kortit lähtevät postiin viimeistään 14.12., jolloin ne ehtivät ennen joulua perille.

4 kommenttia:

 1. Ihana idea! :)
  Askartelu- ja kangaskaupat on koettu vaarallisiksi paikoiksi. Niistä ei pääse ikinä ulos ostoslistan mukaisen tavaramäärän kera, vaan jotenkin kummasti ostoskoriin sujahtelee kaikkea muutakin, mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä sesonkeja ei montaa vuodessa ole. Pääsääntöisesti teen kortteja jouluksi ja ystävänpäiväksi. Siihen päälle muut mahdolliset synttäri- ja hääkortit ja sen semmoiset.

   Poista
 2. Miten kaunis idea! Kopioin sulta tän heti ja laitoin Facebookissa päivityksen, jossa tarjoudun lähettämään joulukortin sellaista halajavalle :) Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)