perjantai 4. marraskuuta 2016

Hello darkness my old friend

Vaikka syksyn paras osuus eli ruska kuvista huolimatta on jo kaukana takanapäin, on pimeässä ja karussa ajassa hyviäkin puolia. Ja nythän parin päivän aikana tilanne onkin päässyt vaihtumaan talveksi.


✩ Mulla ainakin tuppaa lukeminen lisääntymään loppuvuotta kohti ja yöpöydällä odottaakin torni lukemattomia kirjoja (löytöjä kirjaston poistuvista kirjoista, kirjoja Adlibrikseltä, kirjoja Kirjamessuilta). Sängyssä peittoon käpertyneenä on hyvä uppoutua muihin maailmoihin.

✩ Iltaisin saa paremmin nukahdettua, kun ulkona on pimeää, eikä auringonvalo pääse jokaisesta raosta sisälle.

✩ Lumi! Mua ei ole koskaan esimerkiksi musta joulu harmittanut, ja mieluummin talvisin ajan tai olen muiden kyydissä lumivapaalla alustalla, mutta ei käy kieltäminen, että maa näyttää paljon paremmalta lumikerros päällänsä.


✩ Kynttilöitä, kynttilöitä kaikkialla! Tykkään kynttilöiden lisäksi kauniista ulkojouluvaloista, kunhan ne eivät ole niitä hirveitä värikkäitä ja/tai pötkömallisia. Nyt ensilumen todennäköisesti jämähdettyä maahan pitäisi itsekin laittaa etupihan tuijaan valot.

✩ Lämpimät vaatteet. Kerrospukeutuminen kylmällä ilmalla best. Villasukka-aikaan siirryin jo syys-lokakuun vaihteessa, niistä en luovu ennen kevättä. Parhaana lämpöisenä kotivaatteena/työunivormuna toimii onepiece.


✩ Sarjojen suurkulutus. Supernaturalista ja Walking deadista alkoi viime kuussa uudet kaudet, wohoo! Noin muuten innostusin vanhasta suosikistani ja katselin Buffyn kaudet 6-7.

✩ Vallan mukavia asioita on myös ylimääräiset vapaat (itsenäisyyspäivä, joulun pyhät, uudenvuoden päivä, loppiainen), vaikka niistä moni sattuukin nyt osumaan viikonlopulle. Kompensoin sitä ottamalla muutamia omia vapaapäiviä ja lähtemällä reissuun: ensi viikon ma-ti ja ensi vuoden ensimmäiset ma-ti.


Help, I'm a turtle and can't get up!

4 kommenttia:

 1. Mulla on niin samoja ajatuksia! Uusia kirjoja on taas pinossa, ja odotan, että kerkeän lukemaan ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt reissussa ja tännekin oli otettava kirja mukaan, lentomatkat menevät paljon joutuisammin lukien. Muuten tosin en ole ehtinyt täällä lukemaan, kun on oltu melkein koko ajan liikenteessä. :)

   Poista
 2. Mä bongasin sulta että Supernaturalia on tullu lisää mutta mistä sitä voi kattoa?!?! Joo telkkarista tulee ja nyt jo tulleet jääny tallentamatta ja joa ei jaksa oottaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule rumasti oon netistä ladannut. :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)