maanantai 19. joulukuuta 2016

JP Leppäluoto Public Cornerissa ja Dynazty On the rocksissa

Ai kauheeta miten tarvitsee ihmisen arki-iltana valvoa. Toissatorstaina kävin katsomassa JP Leppäluotoa Public Cornerissa. Hän soitti akustisena kera Erik Valkaman. Onneksi showtime oli ihan asiallinen näin arkeen, aloittivat klo 20.00. Tuli Eppuja, Doorsia ja True bloodin tunnaria. Tuli Hurt, Rebel yell, Solitary man, Pet cemetery, Ramona, Layla, Paha vaanii ja viimotteeksi Tonttu. Ja paljon sellaista mitä oon jo unohtanutkin. Soittivat semmoiset 1h 20min. Selena oli rohkea meidän muidenkin puolesta ja kävi kysymässä yhteiskuvaa, johon päästiin tunkemaan mukaan Nebulan kanssa. Iik! ^^Olin ensimmäistä kertaa Public cornerissa ja ihan yhtä paljon nautin keikasta kuin henkilökunnastakin, ihan olivat oikealla alalla. Siellä oli ennen keikkaa kantisten pikkujoulut, mutta päästivät mut silti sisälle ja tarjosivat ruokaa ja glögiä, ja seuratessani keikkaa ulko-oven lähettyvillä, ovimiestyttö oli koko ajan pelkkää hymyä kaikille.

Eeenivei. Jatkoin samantien yhteiskuvan jälkeen kotiin nukkumaan. Tytöt olivat jatkaneet vielä hetkeksi On the rocksiin, jonne kuulemma JP:kin oli ilmestynyt.Ja sitten seuraava torstai eli viime torstai. Ihania ruotsalaisia poikia! Eli siis Dynaztyn Suomen minikiertue. Dynazty on ainoa kiva uusi bändi, jonka oon tänä vuonna löytänyt ja oon tykitellyt sitä ihan täysiä toukokuusta lähtien. Autossa on lähes yksinomaan soinut Renatus ja Titanic mass, mitä nyt välillä on saattanut sekaan eksyä jotain muutakin.

Valmistaudun illan koitokseen ottamalla töiden jälkeen päikkärit, koska showtime oli vasta klo 22.40. Yksi hassu keikka arki-iltana saattaa kääntää koko fyysisen hyvinvointini päälaelleen, mutta riski oli otettava. :D Liian vähistä yöunista saan siis krapulanomaisia oireita ja vieläkin vähäisemmistä tulee sydämentykytyksiä. Ei ole elo helppoa ikääntyessä.


Olin kymmenen aikaan On the rocksissa ja toinen bändi, Nubian rose, oli vasta aloittamassa, puoli tuntia aikataulussa myöhässä, nooooo! Kaveri tuli kohta mulle seuraksi ja yllättäen Selenakin saapui paikalle. Torstain keikkatreffit on näköjään meidän juttu. Nubian rose oli ihan ookoo jees, mutta Dynazty oli best ever. Niin hyvää keikkiä! Tuli kaikki parhaimmat biisit (Starlight, Incarnation ja Human paradox), eikä kyllä niissä muissakaan valinnoissa ollut mitään valittamista. Wäää! Lisää! Uuuudestaan!

Soitanta loppui 00.20 aikaan ja sänkyyn pääsin lysähtämään yhdeltä. Että sain mä ainakin neljä tuntia unta. x_x Näin ollen päikkärit kutsui seuraavanakin päivänä kolmen tunnin verran heti työt hoidettuani, olin ihan killissä ja silmät ristissä. Hetkisen mietin, että josko Dynaztyä vielä lähtisin perjantai-iltana Tampereellekin katsomaan, mutta mulla ei ollut autoa eikä minkäänlaista vireystasoa käytössäni + seuraavana päivänä piti olla puolilta päivin jo muualla. Seuraavaksi tuumin, että josko mun nyt sitten on pakko lähteä seuraavalle Radio Rock-risteilylle niitä katsomaan, mutta en oikein tiedä ketä sinne lähtisi niin tyyriiseen hintaan jakamaan neljän hengen hyttiä ja myöntyisi mun "tää ei sit oo mikään bilehytti"-kriteeriin. Nooh, kahtellaan, ihmetellään.Thursday 8th of December: JP Leppäluoto (Charon, Harmaja, Raskasta joulua, Northern kings) played acoustic covers at Public corner.

Thursday 16th of December: Dynazty played at On the rocks. This is the only good band I've found this year. I was really really excited about this and had to see them although it meant I would get ~4 h sleep before the next work day. Worth it! I considerated if I would go to see them also the next to day to Tampere, but I didn't, it would of gotten too complicated. The next idea was to go to the Radio Rock cruise on February, but they only have expensive cabins vacant anymore. Meh.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta joulukortista! Se piristi kyllä paljon rankan työpäivän jälkeen! Mukavaa joulua myös sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit! <3 Toinenkin joulukortti meni samaan postinumeroon. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)