keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Naamamaalit

En tiedä mikä mulle tuli, mutta ihan etsimällä läksin etsimään uusia meikkejä Emotionista. Siis sellaisia tuotteita, joita mulla jo entuudestaankin on. Wot! Tahdoin testailla vähän jotain uutta. On tässä nyt ainakin se taustalla, että suurin osa mun meikeistä on vanhentuneita. En tiedä johtuuko siitä, että silmät rapisee poskille vai siitä kuinka kauan ne meikit ylipäätänsä on naamassa vai mistä. Oon tosi nobo meikkiasioissa. Tahdon tuotteita, jotka jämähtää naamalle ja lähtee pois vasta, kun pesen kasvoni, oli se sitten pari tuntia tai puoli vuorokautta meikkaamisen jälkeen.


En oo koskaan ollut mitenkään merkkiuskollinen, mutta tuotekohtaisesti uskollinen kylläkin. Jos joku hyvä tuote löytyy niin siitä pidetään kiinni. Nyt ostin We care iconin luomivärisetin, Lumenen ripsarin, NYXin simmukynän ja Maybellinen huulipunan.

Tästä innostuneena kävin meikkipussukkani läpi ja heitin kymmenisen tuotetta surutta menemään. Testasin kaikki vanhat punat ja lykkäsin sellaiset mäkeen, jotka ei olleet kivan värisiä ja/tai joita en käytä. Aika paljon mulle kuitenkin meikkejä jäi, 27! Lumenea, We care iconia ja Maybellinea löytyi eniten. Yhtä huulikiiltoa en muistanut ottaa kuvaan mukaan, se kulkee mulla ikään kuin huulirasvana laukussa mukana. Jos lasketaan kynsilakatkin säälistä tähän mukaan (kaksi eri punaista), kokonaiscount on 29.


Nyt menee prosentuaalisesti aika vahvasti, sillä about 16/29 tuotetta on melko uusia eli ikää on vain vuosi tai alle ja vanhuksia on 13/27, joiden ikä on keskimäärin kolme vuotta tai yli. Don't judge! Ei niitä meikkejä kauheesti kulu, kun harvoin meikkaa, eikä tällä tahdilla viitsi joka kerta olla uutta ostamassa. Olen kaavoihin kangistunut ja meikkaan aina samalla tavalla, taidot ei riitä muuhun. Mun itsetunto-ongelmarepertuaarini ei yletä kasvoihin asti, enkä siis koe, että tarvitsisin normaalissa arjessa meikkiä. Useasti oon saanut kuulla myös tolta yhdeltä luonnonkauneutta arvostavalta karvapallolta, että mun naama ei meikkiä kaipaa ja on kiva, kun vierestä ei herää meikittömänäkään mitään hirviötä. :') Vastapainona tähän on mulle kaveri sanonut "miten sä näytät tolta" nähtyään mut meikittömänä...


I seldomly use make-up and when I do, I don't try anything new. Only dark colors to eyes, only red to lips. Because most of the time my make-up products just wait for me to pick them up, they tend to expire. With this frequency I usually don't buy new products and just use the old ones. Some bug must of bit me since I went on purpose to a make-up store to find something new, to try something new. I'm not loyal to any brand, but I am loyal to certain products if I have found them to be exactly what I'm looking for. Anyhow. Before I put my new products to my make-up bag, I first cleared it up. I threw about 10 old products to trash. Now only about half of my make-up products are 3 years old or more. :') Whatever self-esteem problems I may have, they rarely reach to my face so I really don't see the point putting on make-up on daily basis. Or even weekly. Sometimes it's fun and mainly I do it when going ot on a gig or a bar or something. It would be nice to actually now how to put on different styles (or have my own personal make-up artist), but I'll make do.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa vaihtelua tämmöinen meikkipostaus! Itseltäkin löytyy vanhoja meikkejä paljon, varmaan suurin osa luomiväreistä on ainakin neljä vuotta vanhoja. Kynsilakkoja omistan vain kaksi, läpinäkyvän ja mustan. Mustaa tosin käytän vain kenkien korkoihin tulevien naarmujen peittelyyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! ^^ Vähän tämmösiä tyttöjen juttuja välillä, semmoset multa täältä tuppaakin loistamaan poissaolollaan/vähäisyydellään.

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)