sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Viimeaikaisia sekalaisia

Night Visions-viikonlopun jälkeen ehdotin paljon kauhuleffoja ja klassikkoja katsovalle kaverille, että enlighten me! Seuraavana perjantaina pidettiin leffailta. Kävin noutamassa tän kaverin Ruoholahdesta ja samaan syssyyn pari Akateemiselta heviristeilyltä palaavaa kaveria kyytiin. Myöhemmin omia aikojaan mun luo tuli vielä pari tyyppiä ja yksi kiintiödoge. Edellispäivänä olin tehnyt joulutorttuja, suklaahippukeksejä (elämäni toinen vegaaninen yritys, tällä kerralla oli tosi hyviä!) ja sieni-paprika-pekonipiirakkaa. Toinen risteilysurvivor voi paremmin piirakkani jälkeen, toinen meni matolle peiton ja tyynyn kanssa katsomaan leffoja, "tässä on mukavan pehmeää". Katsottiin Evil dead 2, Phenomena ja It follows. Viimeksi mainitusta näin seuraavana yönä painajaisia.


Tää telkkarin edessä istuminen on lisääntynyt viime aikoina huomattavasti. Kolme viimeisintä sunnuntaita ollaan Eetun kanssa istuttu lähes kokonaan sohvalla ja katseltu uusiksi How I met your motheria. Yksi näistä HIMYM-sunnuntaista oli semmoinen työpäivän pituinen rutistus.

Kävin viime viikolla Sinellissä ja Inessan outlet-myynnissä (merkkeinä Iittalaa, Arabiaa, Fiskarsia, Hackmania). Outletistä löytyi yksi joululahja. Ollaan siskon ja Eetun kanssa jo vuosia sitten yhteisymmärryksessä päätetty, ettei osteta toisillemme lahjoja. Listalla on viisi henkeä, joille pitäisi lahjat ostaa ja hyvien lahjojen keksiminen on aina yhtä vaikeaa. Olen kuitenkin päässyt jo niin pitkälle, että kaikille on lahjat keksitty, osa on hommattuna ja osa pitää käydä vielä ostamassa. Sinellireissun jälkeen pääsin viimein askartelemaan joulukortit. Päästin arkasteluhelvetin irrallaan olkkarissa, pöytä ja sohva oli täynnä mm. kaikkea. Seurasin siinä sivusilmällä/-korvalla Matrixia ja The force awakensia. Oikeastaan käytin suhteellisen vähän aikaa askarteluun verrattuna viime vuoteen, vain viisi tuntia!


Porukka on alkanut kasvaa aikuisiksi ja tässä on nyt kaksi pariskuntaa mennyt muutaman viikon sisään naimisiin. Viime vuonna Tsekkeihin muuttaneelle kaverille lähetin lahjaksi paketin, jossa oli esimerkiksi hänen ikävoimiään Suomi-asioita: Fazerin sinistä ja jauhelihamaustetta. Toissalauantaina kävin juhlimassa hyvien ystävieni häitä, siitä teen myöhemmin erikseen postauksen.

Parilla läheisellä on kova muuttovimma. Tädillä olen käynyt pakkausapuna ja se on tuonut meille pakastimen täytettä, ei oo paljon täytynyt ruokia viime aikoina tehdä. Sisko on käynyt täällä pariin otteeseen sillä välin, kun hänen luonaan on pidetty asuntonäyttöä.

Meillä on hauska leikki kotona tähän aikaan vuodesta. Partiolaiset kävi aiemmin tässä kuussa ovella ja ostettiin adventtikalenteri. Ennen kuin avataan luukku, koitetaan arvata mitä sieltä löytyy. Voittaja saa... no, ei mitään, mutta ainakin meillä on hauskaa. Halvat huvit. :')


Baking, having a horror movie night at my place, watching How I met your mother all over again, trying to figure out the perfect Christmas presents, buying crafting materials and using 5 hours to make Christmas cards... Going to a friend's birthday, a wedding, to my aunt's place and helping her to pack before moving to a new place. That's what I've been up to.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)