tiistai 24. tammikuuta 2017

Tylsä, mutta miellyttävä arki.

Tuleva Balin reissu nielee rahaa (lentojen ja hotellien lisäksi) jo ennen matkalle lähtöä. Olen ostanut sitä ajatellen uuden repun, matkapahoinvointilääkkeitä ajatellen venematkaa Padangbaista Gili Airille ja takaisin, varmuuden vuoksi rakkolaastareita ja käynyt ottamassa ensimmäisen satsin A- ja B-hepatiittirokotetta. Jäljellä 4 vko 4 pv odotusta.

Mun matkasuunnitelmat tälle vuodelle on kasvaneet ja muuttuneet: Bali ja Dubai on jo varmoja ja maksettuja reissuja. Pietariin aion touko-kesäkuussa junalla viikonlopuksi. Kesälomalla menen Kööpenhamiin ja ehkä siihen kylkeen vielä joku toinen kohde. Uutena asia on nyt mietiskelyasteella olevat Kiina+Japani. Mulla jää kesäloman jälkeen vielä yksi viikko lomaa ja kysyin siskolta pitäiskö sille tehdä jotain loppuvuodesta. Tuumittiin Kiinaa tai Japania, mutta koska ne on kivasti vierekkäin, mietittiin, että ehkä pitäisi ottaa siihen vielä toinen viikko palkatonta ja käydä kummassakin. Mutta näitä ruvetaan miettimään enempi vasta kun on edelliset reissut reissattu.

Käytiin Katin kanssa viime lauantaina pyörimässä muutamien tuntien verran täpötäydessä messukeskuksessa. Tämän postauksen epäviralliseen suurimpaan teemaan liittyen siellä oli Matkamessut. Mitään en silviissiin löytänyt, mutta Eckerö linen kuvakoppiin tahdottiin mennä ottamaan meistä hassuja kuvia, koska ne sai sen jälkeen pitää itsellään ja siinä sitten samassa hötäkässä voitettiinkin risteilylahjakortti. Varmaan halvin mahdollinen, mutta on se silti ilmainen! Hyvä käydä hommaamassa Nummijuomat ennakkoon.

Mun lukupino on vain kasvanut kasvamistaan, kun kyllä löydän kiinnostavia kirjoja, mutta sitten en jaksa lukea. Viimeksi luin kirjan marraskuun alussa. Onhan tässä välissä tullut vaikka mitä matkaopaskirjoja pläräiltyä, mutta niitä ei lasketa. Mutta! Ihme! Eilen hyväksikäytin joululahjaksi saamaani Suomalaisen kirjakaupan lahjakorttia, löysin pari pokkaria reissulle mukaan ja uuden Stephen Kingin: Etsivä löytää. Täten illalla ensimmäistä kertaa aikoihin sain nostettua kirjan kylmiin kohmeisiin kätösiini ja siltä istumalta hävisin peiton alta tarinan pyörteisiin ja maltoin laskea kirjan alas vasta kolmen tunnin kuluttua. Tiesin, että Kingiin voi luottaa!

Netflixiä on tullut suurkulutettua. Tykiteltiin Eetun kanssa tuossa toissasunnuntaina Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto läpi. Meillä ei edes ollut mitään kiinnostusta siihen, mutta tehtiin ruokaa ja mietittiin, että katotaan nyt vaan joku jakso jotain syödessämme. Juuh. Siinä meni sohvalla loppupäivä. Sherlockin neljäs kausi tuli tässä kuussa, kaikki kolme jaksoa. Niin hyvää mössöä. Paitsi viimeinen jakso, jonka loppu lässähti. Mutta sitä loppua lukuun ottamatta jee. _b Parin sarjan lisäksi on tullut katsottua paljon, paaaaljon leffoja.

Mihin muuhun olen kadottanut tammikuun: on ollut kaverien tuparit, suuhygienistivisiitti, lukemattomia päikkäreitä, rokoteaika, porukoilla vierailua, kaveri yökylässä, äidin kanssa ostoksilla käymistä, työttömyyskassan vaihto, vaatekaapin siivoaminen. Ja tietysti töitä. Väitän, että oon ollut tässä kuussa enemmän onepiecessä/kollareissa kuin pukenut ns. oikeat vaatteet päälle.

Mulla on blogin suhteen inspiraatioblokki. Otan ideoita vastaan. Tää tuppaa olemaan tätä tämmöistä aina alkuvuonna syystä X. Vaikka kuinka nytkin sain viime keväästä vuodenvaihteeseen asti kirjoitettua kahdesta kolmeen postausta viikossa, nyt stoppasi. En ole edes kameraa kaivanut esille toissalauantaisen museoreissun jälkeen. Kalenteri näyttää melko tyhjää muutenkin nämä reilu neljä viikkoa ennen Balia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)