lauantai 22. huhtikuuta 2017

Disney tattoo

Viime syyskuussa pidettiin Muumin kanssa yhteiset kolmekymppiset ja meidän paremmat puoliskot olivat keränneet kolehtia vierailta ja niillä rahoilla hankkineet molemmille lahjakortit La Muerte Inkiin. Mulle oli ihan selvää, että viimein otan sen Ariel/Disney-tatuoinnin, josta oon jo vuosia puhunut. Pohdintavaihe otti aikansa ja marraskuussa sain pistettyä ajanvaraussähköpostia menemään. Ajan sain huhtikuulle, mutta olinkin osannut varautua paikan about 6 kk jonoihin. Kävin otattamassa Disney-mashupin Sannalle, jonka jälkeä on myös nää mun jalan Hopeanuoli&Yoda- ja Vinski&Leonardo-kuvat.

Mekko on herättänyt kysymyksiä, joten: halusin Arielin päälle purjekankaan, jonka se kietaisee ylleen ihmiseksi muuttuessaan, mutta siloteltuna versiona. Tatuoimisen jo käynnissä ollessa Sanna kysyi pitäisikö pistää mekkoon vähän turkoosia. Laitetaan! Onhan se semmoinen merellinen väri ja myöhemmin tuli mieleen, että tuossa pari vuotta sitten Disney teki prinsessoilleen (melko kiistellyn) updaten ja siinä Arielilla on turkoosi mekko yllensä.


Last September I was given a gift card to La Muerte Ink as a birthday present. It was from a big group of birthday party guests and covered all the costs of the Disney mashup tattoo above.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)