tiistai 4. huhtikuuta 2017

Elämäni aakkoset

Avopuoliso. Ollaan tuon höpönassun kanssa seurustelu kahdeksan vuotta ja edelleenkin oon siihen ihan hassuna. Piristää jokaista päivääni.


Blogi. Olennaisesti mukana elämässä syyskuusta 2011 lähtien.
Cosplay. En sanan varsinaisessa merkityksessä tätä harrasta, mutta kaikki naamiaiset ja teemabileet ja Ropeconit innoissani keksin ja toteutan hahmoja.Disney. No siis. Niin. Ei näin laadukkaat leffat jää vaan sinne lapsuuteen. En voi edes VHS-nauhuria heittää pois, koska mun kaikki Disneyn leffat on kasetteina.
Espoo. Tänne siirryin 10 vuotta sitten, kun muutin pois vanhempien helmoista, ja täällä olen pysynyt. Tämä tietty Espoon kolkka on tarpeeksi lähellä kaikkea olematta kuitenkaan liian lähellä.(Muut: elokuvat, etätyö)
Facebook. Tätä kautta on hyvä pitää kavereihin yhteyttä, nähdä mitä muille kuuluu, jutella kavereiden kanssa, sopia treffejä, saada tietoa tapahtumista, osallistua kilpailuihin yms yms.
Geokätköily. Aarteenmetsästystä aikuisille. Löysin tän harrastuksen toissavuonna, eikä ole vielä menettänyt hohtoaan.
Hiukset. Näistä pitkistä punaisista kutreista mut tiedetään ja tunnistetaan, ne on iso osa mun identiteettiä. Värivalinta on enemmän tai vähemmän pysynyt punaisena 13 vuotta. (Muut: Huhmari, hamsteri, headbanger, herkuttelu, hellyydenkipeys, haaveilu)

 
Imgur. :') Yleensä viimeinen asia illalla ennen nukkumaanmenoa, on makoilu sängyssä ja hassujen kuvien plärääminen tabletilla.
Järjestys: Kotona kaikelle on paikkansa ja kaikki pitää olla paikoillaan. (Muut: juoruilu, joutenolo)
Koti. Turvapaikka, rauhan tyyssija, oma paikka. (Muut: kaverit, kesä, kymmensormijärjestelmä, karkit, kilpikonna)
Lukeminen. Ykkösharrastus siitä lähtien, kun opin lukemaan. (Muut: lemmikit, loma, lotto)
Mökki. Perheen kesämökki, siellä sielu lepää! (Muut: matkailu, musiikki, merkonomi, metallimusiikki)
Nummirock. Joka vuoden kohokohta. Tapahtuma, joka kerää juhannuksena 50-100 kaveria samaan paikkaan. Ainoa tarpeeksi spesiaali tilanne, jolloin mullakin aukeaa siideri. (Muut: Netflix, nukkuminen)Oma aika/rauha. Tarvitsen tätä paljon. Avopuoliso ei haittaa jaloissa pyörimässä. :') Etätöitä tehdessä omaa aikaa jää paljon ja se mukavasti minimoi ihmisten kanssa kanssakäymisen.
Paino. Taistelua ja jojoilua since 2000. Oikeastaan ainoa todellinen (ja pitkäaikainen) harmi ja hankaluus elämässäni. (Muut: perhe, pyöräily)
Raha. Ihanaa rahaa! Paljon säästöön pahan päivän varalle! Paljon matkailuun, koska matkailu on about parasta mihin rahansa voi pistää! Raha ei tuo onnea, mutta kyllä sillä pääsee pitkälle, kun tietää, että rahat riittää lainanmaksuun, laskuihin, tavallisiin menoihin, eikä senkään jälkeen tarvitse miettiä mitä voi tehdä/ostaa ja mitä joutuu jättämään välistä.
Suunnittelu. Ei sitä niin vaan minnekään lähdetä. Edes kauppaan. Pitää olla kauppalappu valmiina. Eikä varsinkaan minnekään ulkomaille lähdetä ilman, että lennot, hotellit, nähtävyyksien osoitteet ja ennakkoliput ja päiväkohtaiset suunnitelmat on hanskassa. (Muut: Somero, Silppuri)
Tekstinkäsittely. Vahingossa löytynyt kivalta kuulostava työ, jonka parissa tuli 10 vuotta täyteen viime kuussa. Vieläkin tuntuu mielekkäältä. (Muut: Tuutikki, tatuoinnit, työ)
Uni. Olen aina ollut hyvä sängyssä. Nukkuminen best. Suositeltu 8h on vasta lämmittelyä. (Muut: unelmointi)


Viikonloput. Vaikka kotona vietän muutenkin lähes kaiken aikani, kyllä niitä viikonloppuja silti odottaa.
Ystävät. Itsestäänselvä ykkösvaihtoehto tähän kohtaan. (Muut: ysäri, yksityisautoilu, Yasminelle)
Äiti ja muu perhe eli isä, sisko ja avopuoliso. (Menin selvästi tän kirjaimen kanssa sieltä mistä aita on matalin.)


Örinämetalli. Okeiii, juuri se ei ole kauhean lähellä sydäntä, mutta metallimusiikki sitä kuitenkin eniten sykähdyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)