sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Musiikkia, taidetta ja kuolemaa

Ai että tää mennyt viikko on ollut yhtä sadetta, lunta, räntää ja rakeita. Tosi jees... Ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen ei vappuaattoon kuulu puistokauden avausta. En tiedä vielä mitä teen illalla, mutta kovasti menojalkaa vipattaisi.

Eilen tosin jo kävin ulkona, kun kävin parin kaverin kanssa katsomassa Kannelmäen Britanniassa JP Leppäluotoa ja Netta Skogia. Oli ihan yllättävän super hyvä, woop woop! Nettaan en ole sen kummemmin aiemmin kiinnittänyt huomiota, vaikka olenkin hänet aikoinani pariin otteeseen Turisaksen riveissä nähnyt, mutta hänhän oli oikein hassu hupsuttelija ja lahjakas naisihminen.Kannelmäessä olin jo aiemmin päivällä pyörähtänyt katsomassa Kanneltalossa ilmaisen Vainajala-näyttelyn; "näyttely koostuu valokuvamuotokuvista, joissa esiintyy Suomessa vaikuttavia black metal -muusikoita, kasvoillaan genrelle tyypilliset mustavalkoiset kasvomaalit." Kuva tapahtuman fb-sivuilta. Näyttely on pystyssä 19.5. asti.


Ja suru-uutisia! Perjantaina piti pestä Tuutikin häkki ja vaihtaa kuivikkeet, mutta löysinkin sieltä kuolleen karvapalleron. Ei tullut järkytyksenä, se oli jo monta kuukautta ollut niin kämänen, että ihmettelin, että oli näinkin pitkään jaksanut porskuttaa. 2 v 5 kk ikäiseksi eli hän. Tuutikki oli ensimmäinen lemmikkini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)