lauantai 1. huhtikuuta 2017

Paluu arkeen

On vierähtänyt kolme viikkoa loman päättymisestä, yhy. Tähän on pätkään on mahtunut muun muassa seuraavanlaista:

Normaalia enemmän kokkailua. Kopsasin pari balilaista annosta pehmentämään loman loppumista. Tein sweet and sour chickeniä, banana pancakeja (MadCook-kirjan ohjeen mukaan, oli pahaa :D) ja ananaslasseja kävin tekemässä porukoilla/porukoille, koska niillä on jotain mitä mulla ei ole, eli blenderi. Kotona oon nyt tehnyt muutenkin kaikki ruoat itse ja jättänyt valmisruoat kauppoihin ja huh kun tulee tämän "oikein" syöminen kalliiksi. On hyvää joo ja tiedän mitä pistän kurkusta alas, mutta kyllä se maksaakin.


Leffoja ja sarjoja! Kaveripariskunnan kanssa ollaan yksi leffailta pidetty ja tänään tiedossa toinen. Olin Walking deadissa 11 jaksoa jäljessä, ne hoidin pois alta viime viikonloppuna. Teatterissa oon käynyt katsomassa Kaunottaren ja Hirviön (Gaston best ja se sen biisi soi monta päivää päässä) ja Loganin (kauheesti tätä kehutaan, mutta olisin toivonut enemmän mutanttiäksöniä). Seuraavan Night Visionsin leffat ja aikataulut julkaistiin, mutta mulla on silloin aika paljon muutakin jo sovittuna + osa leffoista karsiutui ihan senkin takia, että tahdon elokuvani katsoa kunnon salissa. Ehkä 1-2 leffaa silloin lauantaina.

Kaivoin pyörän talviunilta. Tuntuu tosi raskaalta pyöräillä pitkän laiskottelun jälkeen, mutta oon mä nyt tupannut pyöräilemään pidemmälle kauppaan ja parit kätköt käynyt etsimässä.

Muutamia ihmiskontakteja on ollut. Voitettiin matkamessuilta 6h miniristeily Katin kanssa ja käytiin se lunastamassa pari viikkoa takaparin. Eilen oli kaverin synttärit ja näin siellä enemmän ihmisiä kuin parina viime kuuna yhteensä. Aiemmin viikolla käytiin testaamassa tyttöin kanssa Kitty's milkshake bar, nomnom!Lemmikitkin tietysti kotiutui reissun jälkeen hoitajiltaan. Silppuri on jostain saanut uutta virtaa ja varsinkin ensimmäisen viikon se vain juoksenteli ympäri taloa minkä kerkesi. Tuutikki sen sijaan on entistä kämäsempi ja ihmettelen miten siinä vieläkin henki pihisee. Meidän joka-aamuinen rutiini onkin nimeltään "onkohan Tuutikki vielä elossa". Otettiin siltä häkistä ylätaso pois, kun se ei enää kyennyt sinne kiipeämään, eikä se enää jaksa nousta takajaloilleen sen vertaa, että yltäisi juomatelineeseen, siihen piti laittaa koroke alle.

Näihin kuolemanläheisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa. :D Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kuolahan täällä alkoi valumaan ko noi ensimmäiset annokset näyttää niin maukkaille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääruoan esillepano on täysin kopioitu reissussa tilaamistamme aterioista. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)