keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Videopelijuhlat ja Kapteeni Nintendo-cosplay

Ponnistelin saadakseni videogame-teemaisille synttäreille idean. Super Mario-hahmot tuli ensimmäisenä mieleen, mutta tiesin, että joku/jotkut neljästä synttärisankarista aikoo toteuttaa sen idean. Ajattelin vain tilata jotain pelipaitoja sun muuta krääsää, jos en keksi jotain hahmoa, kunnes Eetun päästi ilmoille ajatuksen Kapteeni N:stä.

Kapteeni N (Captain N: The Game Master) on NES-peleihin perustuva animaatio- ja sarjakuvasarja. Sarjassa Kevin Keene imetään koiransa Duken kanssa Videomaahan (Videoland), rinnakkaisulottuvuuteen, jossa NES-pelien hahmot ja maailmat ovat olemassa. Sarjaa esitettiin 80-90-luvun vaihteessa ja mulla oli (ffffine, on edelleenkin) neljästä julkaistusta VHS-kasetista kaksi.

Ajatuksena oli alkujaan, että jos nyt kerrankin en pistäis ALL IN ALL IN vaan ehkä vähän maltillisemmin. Joo ei. Tilasin collegehupparin, johon teetätin N-kirjaimen kuten hahmollakin takissaan on, huusin huuto.netistä NES-zapperin ja tuhosin asua varten yhden NES-ohjaimen. Onneksi T-paita sentäs löytyi huokeaan 1,45 euron hintaan ja omasta takaa löytyi farkut ja peruukki. Nytkään en voinut olla vähän sinnepäin vaan just prikulleen.Meillä Eetun kanssa tuppaa usein menemään crossdress-hommiksi nää naamiaiset, hän oli köyhän miehen Lara Croft ja selvisi kaapeistamme löytyvillä antimilla eli omilla vaelluskengillä ja mun topilla ja shortseilla (tarkkasilmäisimmät voivat yhden kauniin paljaan säären kuvista löytää). Eetu tahtoi olla nimenomaan vuoden 1996 Lara, tissit lopulta muodostui oikeahkonlaisiksi vasta tapahtumapaikalla käyttäen lasinalusia ja jesaria. Musta on ihanaa, että mulla on tuollainen hassuttelija. Tosi mälsiä semmoset tyypit, jotka ei viitsi naamiaisiin pukeutua.


Yhteissynttärit pidettiin viime perjantaina Bar Bronco kolmosessa. Oli paljon kivoja pukuja, kakku oli teeman mukainen ja koko illan soi videopelimusat. Olin edellisyönä sairastunut ja olin koko illan ihan killissä, tunsi lämmön nousevan. Jaksoin kuitenkin semmosen 4-5 tunnin rupeaman pysyä kasassa.

Pelihahmoista löytyi muun muassa: Mario ja Luigi, Mortal Kombatin Subzero ja Scorpion, Ash ja Pikachu, Walking deadin Clementine, Duke Nukem, Sonic, Borderlandsin Gaige yms yms. See below. Löytyykö tuttuja tyyppejä?


I went to a videogame-themed birthday party last Friday. I thought about not going ALL IN ALL IN this time, but... yeah. I was Captain Nintendo. I still have two Captain N VHS cassettes from the early 90's. My boyfriend was Lara Croft 1996 (I have noticed we usually tend to crossdress to costume parties) and there was also for example Mario, Luigi, Ash, Pikachu, Subzero, Scorpion, Clementine, Duke Nukem, Sonic and Gaige. The playlist was nothing but game music and even the cake was according to the theme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)