sunnuntai 21. toukokuuta 2017

19052017-21052017

Tänä viikonloppuna oli vaikka mitä. Aloitin vapaani perjantaina leipomalla heti työt lopetettuani pätkiskakun seuraavalle päivälle vieraitani varten ja etenin iltapäivässäni kysymällä kaverilta illan suunnitelmia. Oli nätti päivä ja päätettiinkin huudella internetissä ympäriinsä, että ollaan menossa Kaisikseen avaamaan puistokautta, tulkaa mukaan. Siellä sitten menikin useampi tunti. Oli muuten myös vanhempieni 33-vuotishääpäivä.


Lauantaina pidettiin täällä meillä Game of Thrones season 6-maraton. Yleensähän nää pidetään jo aiemmin keväällä, mutta koska seuraavaa tuottis alkaa totutusta poikkeavasti vasta heinäkuussa, piti maratoniakin lykätä. Joka kertaa menee yhtä nopeasti ja kivuttomasti. Näitä vieraita varten olin sen pätkiskakun tehnyt. Oli helppo, ei tarvinnut uunia eikä liivalehtiä.

Tänään oli äidin siskon eli kummitätini synttärit, käytiin siellä poikkeamassa. Jälkeenpäin pistin keväiset corpset naamalle ja otettiin parit kuvat uutta Lamentations of the Flame Princess-toimeksiantoa varten. Voin myöhemmin julkaista referenssikuvat ja valmiin teoksen, jahka sellaisen saan käsiini, en tiedä ketä on kaavailtu piirtäjäksi.


This weekend I held a Game of Thrones season 6 marathon and baked a cake for the guests, opened the park season in Kaisaniemi park with a big bunch of friends, went to my aunt's birthday party and as a sidenote my parents had their 33th anniversary on Friday.

2 kommenttia:

  1. Nom, ihanan näköinen tuo pätkiskakku! Heti meni kirjanmerkkeihin muistiin, avomies varsinkin tykkää hulluna Pätkikestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvää, mutta turhan makeaa. Mansikka vikana suupalana oli hyvä idea. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)