sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Color obstable rush - väriestejuoksu '17

Kävin viime vuonna ensimmäistä kertaa väriestejuoksussa. Oltiin tyttöin kanssa vikassa startissa ja vaikka olikin hauskaa, epäkohtien määrä oli uskomaton: vesipisteiltä oli vedet kuulemma loppu jo toisessa lähdössä (me oltiin vikassa eli viidennessä startissa), pari estettä oli mennyt rikki, vaahtoesteessä vaahto loppu, opasteet oli surkeat ja sen takia kerran mentiin hetki väärään suuntaan, kunnes kanssajuoksijat avittivat oikeaan suuntaan, narikka oli yhtä kaaosta ja ohjeistettu "tulethan puoli tuntia ennen lähtöä" ei olisi millään riittänyt lippujen ja osallistumismaksuun kuuluneen paidan hakuun + narikkaan jonottamiseen, kun ei meidän tuntikaan sitä varautumisaikaa riittänyt.

Annoin kuitenkin vielä toisen mahdollisuuden vaikka viime vuonna toista väitinkin. Nyt Helsingin tapahtumaa oli siirretty parilla viikolla eteenpäin, huhtikuusta toukokuuhun, puhuin Eetun mukaani ja varasin paikat ensimmäiseen lähtöön. Lippuja myytiin porrastetuin hinnoin ja koska olin tän kanssa aikaisessa, sain liput halvimmalla mahdollisella hinnalla ja early bird-lippuuni mukaan swag bagin. :') Swäbibägissä oli kassi, bandana, "tatuointi", ihomaalia, väripussi ja saippuakuplia. Kaikki lipun ostaneet sai paidat.


Trendikkääseen tyyliini kuului paketin mukana tullut bandana ja pistin kasvoille maalia, ja viime kerralla porukoilta lainaamani *köh* vyölaukku oli vieläkin kaapissa, joten sinne tungin kameran, kännykän ja matkakortin ja ne vielä minigrip-pussin sisään, etteivät kastu. Kaiken muun jätin autoon, jottei tarvitse pelleillä narikan kanssa.


Ideana oli suorittaa 5 km reitti, jolla oli esteitä ja värjäyspisteitä. Kyseessä ei ollut kisa ja sen sai suorittaa vaikka kontaten niin halutessaan. Viime vuonna kävelin, niin tein nytkin. Kaisaniemen puistosta lähtenyt reitti kiersi Töölönlahtea, Tokoinrantaa ja Kaisaniemenlahtea. Viime vuoteen verrattuna huonompaa oli vain mun kunto. Reitti oli paremmin merkattu, mikään ei ollut (toistaiseksi) rikki tai loppu. Kelikin oli lämpöinen. Ei tarvittu ollenkaan narikkaa, joten en tiedä miten hyvin/huonosti se tänä vuonna toimi, eikä muutenkaan jouduttu missään jonottamaan, koska olin jo edellispäivänä hakenut rannekkeet sun muut tilpehöörit Kampin Fressistä, jossa oli ennakkonoutopiste.Fressiltä oltiin tänäkin vuonna pitämässä alkulämmittelyjä ja keräämässä maaliin tulleita lavan eteen, jotta kaikki pääsi yhtäaikaa heittämään väripussukkansa ilmaan. Meillä oli yhdet ylimääräiset väripussit, jotka oltiin saatu early bird-lippujen mukana, leikin niillä ennen varsinaisia väribileitä. Muutoin kaikki sai maalissa väripussit ja mitalin.Junassa oltiin varovaisesti, ettei värjättäisi mitään ja autoon oltiin otettu jätesäkit suojaksi. Väri lähti taas hyvin vaatteista pesussa, kengät tosin odottaa vielä käsittelyä. Nyt ei värjäännytty ollenkaan niin paljon kuin viime vuonna. Luulen, että se edellisvuoden tihkusade ja vaatteiden kosteus sai silloin värin enempi jämähtämään. Naama mulla oli kuitenkin trumpmaisen oranssi.
I participated to a Color obstacle rush this Saturday with my boyfriend. It was a 5 km run (a walk for me) in Helsinki with some fun obstacles here and there and colouring points where they threw color powder at us. The event was organized pretty poorly last year and it didn't help I was in the last start (queues after queues, some broken obstacles, no water at water points, no proper marking at the route...) and I thought never again. I gave it another change anyway, this time booking the tickets to the first start and everything was way better compared to last year. _b

4 kommenttia:

 1. Tosi hauskan kuuloinen tapahtuma! Jotenkin oon vain missannut tuonkin ihan kokonaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tätä ole kauheasti taidettu missään mainostakaan. Ilmainen mainos tästä näin. :P

   Poista
 2. Itse olin viime vuonna talkoolaisena kyseisessä tapahtumassa ja tapahtumatuottaja opiskelijan näkökulmasta järjestelyissä on paljon parantamisen varaa! Joten en yhtään ihmettele jos esteillä on ollut ongelmia ja on joutunut jonottamaan. Talkoolaisetkin perehdytettiin aika huonosti, ja se narikka on sekavin ja epäjärjestelmällisin missä olen ikinä työskennellyt :DD Toivottavasti tänä vuonna oli parempi kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli parempi kokemus, mutta tapahtumaa itsessään on vaikea arvioida edellisvuoteen, kun kuitenkin joutuu vertaamaan ensimmäistä ja viimeistä lähtöä ja narikkaa en edes uskaltanut kokeilla, vaan jätin suosiolla kamat autoon. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)