maanantai 29. toukokuuta 2017

Mökkikauden avaus - Somero

Oli sopinut yhden yön mökkireissusta kahden kaverin kanssa viime perjantaille. Hanna tuli tähän mun luokse ja käytiin hakemassa Jaana töistä, jonka jälkeen otettiin nokka kohti Someroa. Ajettiin Spotify-toiveiden saattelemana kohti äitini puolen suvun kotikaupunkia. Vuoden 2017 viralliseksi kesäbiisiksi on jo ehtinyt muodostua viime viikolla ilmestynyt Yksi totuus feat. Tommi Läntinen - Vielä kerran. Biisissä ei oo mitään mistä en tykkäis! Oon sitä ehtinyt kuuntelemaan jo ainakin 15 kertaa, joista 10 tällä reissulla. :D Massut kuristen ajettiin suoraan Rantatupaan. Heidän sloganinsa "kesään kuuluu Rantatupa" ei ole väärässä. Ainakin kerran kesässä siellä pitää käydä pitsulla. Oli sopivasti nätti ja lämmin päivä, joten parkkeerattiin pehvamme terassille.


Samaan syssyyn kaikkien muiden kauden avausten (mökki-, Rantatupa- ja torikausi) päätettiin avata myös jätskikiskakausi ja käytiin ostamassa kiskalta tötteröt. Kauppareissun jälkeen heitettiin kamat mökille ja täytyi käydä vielä pyörähtämässä Tokmannilla etsimässä Jaanalle yösilmälappuja. Minä löysin Eetulle kivat euron arskat, joita aion myös itse käyttää. Tää perus douchebag-malli (katso yllä) on aika universaali, sopii kaikille. Mökillä istuttiin takaterassilla jutskaillen ja maisemasta ja ilta-auringosta naattien. Hanna joutui tekemään vähän jotain koulutehtäviä, Jaanan kanssa katsottiin telkkarista pyörinyttä Vain elämäätä (fanitin Laura Voutilaista 7-vuotiaana ja onhan se noista tyypeistä kovin vaikka siellä onkin Robin :D) ja Pirates of the Caribbeania. Olin ihan naatti ja menin jo puoli kymmeneltä nukkumaan.


Oltiin kaikki enemmän tai vähemmän ajoissa hereillä, olihan meillä aikataulutettua menoa. Hanna väänsi aamupalaksi munakokkelia itselleen ja Jaanalle, joka ei vielä edellispäivänä ollut edes tietoinen mitä on munakokkeli?!? Me puolestamme opetettiin Hanna pelaamaan Skip-boa. Klo 11 oli mökki kasassa ja lähdettiin Somerniemelle, jossa oli vuoden ensimmäinen kesätori. Sää ei suosinut, oli vain +12 astetta ja vaikka porukkaa olikin aika paljon, ei autoja ollut tienvarret pullollaan, kuten yleensä, eikä kaikki torimyyjien spotitkaan olleet täynnä. Jaana ja Hanna löysivät itselleen uudet kukkarot, mun hyppysiini ei tarttunut mitään. Torilta lähdettiin Tommia kuunnellen kohti sivistystä. Heitin tytöt kotiin ja tulin himppeen. Mökillä olisi voinut olla vielä toisenkin yön, ellei lauantaina olisi ollut muuta menoa - kaveripariskunta muuttaa vuodeksi Kaustisille ja heidän läksiäiset oli tuolloin.


Went to Somero with friends last Friday-Saturday. Officially opening the summer cabin season along with the icecream kiosk and marketplace seasons. Less than three weeks ago it was still snowing every other day, but praise the LordAH it's finally getting summer-ish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)