tiistai 2. toukokuuta 2017

Poikkeava vappu

Vappusää verotti meidän kaveriporukassa juhlijoita. +4 °C ei ollut oikein sitä mitä toivottiin. Yleensä meidät on löytänyt Ruttiksesta puistokautta avaamassa. Nyt kaikki näytti haluavan tehdä jotain, mutta kenelläkään ei ollut oikein ideaa mitä ja missä. Olin pistänyt jo meikitkin naamaan varmuuden vuoksi ja välillä kävin facebookista katsomassa onko tilanteessa minkäännäköistä edistymistä. Muutoin vedin munkkia naamaan ja katsoin Kill Billit. Kun yksi kaveri ilmoitti, että hän on nyt joka tapauksessa liikkumassa Helsinkiin katsomaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään, ehdotin treffejä. Heitin vaatteet ylle ja juhlajuomaksi ostamani muumilimun laukkuun ja lähdin ajelemaan keskustaan päin.

Nähtiin ysin jälkeen Ruttiksessa (en kyllä siltikään tätä laske puistoiluksi), jossa oli kyllä kiitettävästi porukkaa, mutta ei yhtäkään tuttua. Seistiin siinä hetki ja nähtiin kuin nähtiinkin tuttu, joka oli tosin vain läpi kävelemässä ja katsomassa onko täällä porukkaa. Jatkettiin Veeran kanssa katsomaan Broncon tilanne = ei ketään sielläkään. Jäätiin sinne kuitenkin syömään ja vaihtamaan kuulumisia ennen kuin jatkettiin takaisin Ruttikseen, jossa Jaakko liittyi seuraamme. Tästä jatkettiin Baseen, jossa on aina läjä kavereita. Paitsi nyt. Se oli ihan tupaten täynnä porukkaa, mutta kavereita löytyi vain yksi. Hetken siellä kauheassa tungoksessa ja hälinässä jaksoin olla ennen kuin ilmoitin lähteväni kotiin nukkumaan. Helsingissä vietetty aika nousi kahteen tuntiin, melkoista. :P Mutta oli kiva silti, että sain käytyä pyörähtämässä ihmisten ilmoilla!


This was the first time in 10 years that I wasn't spending the May Day eve in a park with friends. It was just too crappy weather, +4 celcius at its best. Seemed like everybody wanted to do something, but didn't know what or where. I did do a quick 2-hour turn in Helsinki to saw if anyone was in the park or that one regular bar where our friends usually are, but found only a few friends and shitload of loud and drunken people. It was still nice to do something and not to spent the whole day at home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)