torstai 1. kesäkuuta 2017

Disturbia / kukkamekkotäti

Melkein kuin OOTD paitsi ettei kyseessä ole tämän päivän asu(t). Nämä on mun viimeisimmät ostokset. Saatanallisen vuohipaidan bongasin joltain fb-kirppikseltä, rakastuin tulisesti, mutta olin vasta toisena varailemassa ja paita meni täten jollekin nopealle rosmolle. Halusin kuitenkin tuollaisen vaatekaappiini, joten tilasin omani Disturbian sivuilta. Tästä on jo kehittynyt ihan luottopaita.

Etsin uutta nahkatakkia Sellosta (sellainenkin löytyi) ja silmiin osui Cubuksella mekko. Näytti sopivan kivasti sekä kesämekoksi että vähän hienompaankin tilaisuuteen, peitti polvet ja oli mukavan ilmava, eikä liian tyköistuva, joten mukaan läksi. Värikkyydestä huolimatta. Oon tätä vasta kerran ehtinyt käyttämään, tädin synttäreillä.

Tukka pitäisi saada juhannuskuntoon, kerran vuodessahan tätä on leikattu. Ajattelin pitkästä aikaa olla kiusaamatta kampaajakavereitani ja oon googletellut kampaamoja. Viimeisimmästä kerrasta on vähintään viisi vuotta, saattaa olla seitsemänkin. Ja ei Jesu Christo mitä hintoja. Pelkästä latvojen tasoittamisesta keskimääräisesti 35-40e, wot! Opiskelijatyöt olis saanut halvemmalla, mutta kiva tajuta tämä näin kesälomien alkamisvaiheessa. :D Otan vinkkejä vastaan.

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä, varsinkin tuo mekko! Ihana yksityiskohta tuo epätasainen helma. :) Musta tuntuu hullulta maksaa yli 20e siitä, että kampaaja napsii sentin mun latvoista (enempää en raaskis leikkauttaa), pitää varmaan opetella leikkaamaan ite. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun latvat tasoitetaan vain vuoden välein, ilkeen kyllä sen 5 cm leikkauttaa pois. :')

   Poista
 2. Yllättävän kiva tuo mekko! Yleensä en onnistu löytämään Cubukselta mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noista kaiken maailman (paremman sanan puutteessa) pissisliikkeistä löytyy vaikka mitä! Välillä... :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)