torstai 15. kesäkuuta 2017

Haagan Alppiruusupuisto

Mistäköhän internetin syövereistä tuossa jokunen viikko takaperin bongasin Rhodopuiston eli Alppiruusupuiston. Haagassa on enemmän tai vähemmän tullut pyörittyä, mutta en ollut puistosta koskaan kuullutkaan. Lisää googleteltuani totesin, että yes very pretty, pitää käydä tutkailemassa lähempää. Tuolloin ei hetki ollut vielä otollisin, mutta tilannetta tarkkailemalla nyt oli tullut aika! Muutkin oli samaa mieltä, oli siellä jonkun verran porukkaa, jopa turistit olivat löytäneet puiston. Siis ihan älytön läjä alppiruusuja, metsä täynnä, en ollut odottanut noin isoa paikkaa. Eniveis, kuvaläjä!

There's a Rhododendron park in Haaga, Helsinki that I just found about a couple of weeks ago. Apparently it is not that well known regardless of it's size, prettiness and the fact that it is only a one short train trip away from the centre. Anyways. I kept an eye on the matter and now it was an auspicious moment to go there.

4 kommenttia:

 1. Vau, ompa upee. Pitää varmaan talsia itekkin katsomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkisältään asiaan perehtyen ei kannata liian kauaksi lykätä, kesäkuun ensimmäisillä viikoilla on kukinta parhaimmillaan. Tosin tänä vuonnahan tää meidän kesä lähti vähän myöhässä käyntiin...

   Poista
 2. Aivan ihanan näköistä! Jotenkin yllätyin että paikka on niin metsäinen. Pitää ehdottomasti joskus käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä, sekin yllätti aluen suuruuden lisäksi! Tuossa yllä jo kommentoinkin, että nyt on kukinta parhaimmillaan. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)