maanantai 5. kesäkuuta 2017

Juhannusjuomien hankinta eli porukalla Tallinnaan

Tämän kuun ulkomaanreissu oli pikainen etelänmatka Tallinnaan. Kahdeksan hengen kaveriporukalla (yhdeksäs nukkui yövuoron jälkeen pommiin) lähdettiin Viikkarilla päiväristeilylle hommaamaan juhannusjuomia. Nummihype intensifies!  Maissaoloaika oli vain pikaiset 2,5 tuntia, mutta ei meillä ollutkaan muita suunnitelmia kuin käydä SuperAlkossa. Laivamatkat istuttiin ulkokannella, osui onneksi ihan pätevä sää sellaiseen.

Mulla oli selvä ostoslista: Somersbytä, jallua ja kirkasta. Somersby on ainoa alkoholijuoma, mikä mulle menee suurissa määrin alas, jallusta teen pätkisjallua (puoleen litraan blenderillä kaksi pussia Pätkis Mini Bitesejä [joo tiedän, tän ei pitäis toimia, mutta toimii silti]) ja kirkkaisiin puoleen litraan pussi hedelmäturkkareita. Nummessa nää shottijutut ei todellakaan mene muutamia kulauksia lukuun ottamatta omiin suihin, meidän porukan yleinen käytäntö on kierrättää pulloa ja tarjota muillekin.

2 vk 2 pv Nummeen on, laskin aivan itse äsken sen! Täten edellisestä juomiskerrasta tulee saman ajan kuluttua täyteen vuosi. Mitenköhän keho ottaa näin kolmekymppisenä alkoholin vastaan... Mulla on jo ajoittain ihan hirmuinen Nummikuume, mutta tiedän, että ne pari päivää ennen Nummea koen enemmän tunteita kuin koko muuna vuonna yhteensä. :D Ketä muita on tulossa? Joko kuumottaa!

Alhaalla pari Bönthöleirin dokumentaarista videota. ^^


It's a common thing for Finnish people to travel to Tallinn to buy alcohol. It's considerably cheaper there despite of having to pay for the boat ride too, and it takes only 1h 40 min - 2 h 30 min  from Helsinki to Tallinn depending on what sort of boat do you take. So we did the alcohol tourism thing yesterday with some friends. It's a tradition every year before Nummirock.2 kommenttia:

  1. Kävin nummessa ekaa kertaa 2014 ja kun törmäsin youtubessa tohon bönthöleirin videokoosteeseen, niin sen jälkeen on ollut pakko käyä kattomassa se säännöllisen epäsäännöllisesti aina kun on nummifiilis ja vuosisadan rakkaustarinasta on tullut mulle ton videon takia kunnon nummifiilistelybiisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, hienoa! :D Tervetuloa vierailemaan Bönthöleiriin!

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)