lauantai 1. heinäkuuta 2017

LOMALOMALOMA

Eilen klo 14.00 alkoi loma, takaisin töihin palaan 31.7. Aloitin lomani rempseästi hoitamalla asioita, jonka jälkeen käperryin sohvannurkkaan kaverin ja dogen kanssa katsomaan Kahta tornia. Torstaina poikasystävämme olivat tehneet päätöksen jättää meidät Tuskaleskiksi, joten yhdistimme yksinäiset sielumme. Olin sanonut Eetulle, että jos oon vielä illalla pirtsakka, voin hakea hänet Tuskasta ja voidaan siitä jatkaa kotiin tai Baseen, kaveriporukan kantabaariin. Olinkin häntä hakemassa 22.30 ja sieltä tunki muitakin tuttuja autoon, yksi joutui takaluukkuun. :') Ajoimme Baseen ja lopulta siellä puolen yön jälkeen olikin semmoinen +20 tuttua, suurin osa Tuskasta baariin jatkaneita.

Basessa kuulin nimeäni huudettavan ja oho, blogituttu! Ollaan Sereijanin kanssa vuosia seurattu toistemme blogeja ja Tuska oli tämänkin tyypin tuonut Helsinkiin. Ei oltu siis koskaan aiemmin tavattu. Olipa yllättävää, outoa ja jännittävää! :D

Tänään suunnitelmissa oli vain saunoa ja grillailla kotona, sekä pakata huomista Kööpenhaminan reissua varten, mutta olin luvannut heittää Eetun Tuskaan ja sille tielle jäin minäkin. Hengattiin Tuskan ulkopuolella kaverin kanssa ja vähän väliä siihen tuli tutut moikkailemaan ja/tai istuskelemaan. Hippasen kävi viileä viima ja tihkuttaakin meinasi, joten siirryttiin Loosisteriin syömään parin muun ei-tuskaihmisen kanssa.

Ja viimein ennen yhdeksää pääsin kotiin pakkailemaan. Kohta pitääkin jo käydä vuoteeseen, kun herätys on kuin työaamuina. Palaan Kööpenhamista takaisin keskiviikkona.

Huomatkaa äidin sponssaamat uudet lasit. Hänellä oli Synsamin lahjakortti ja tyrkytti sitä mulle ja siskolle, saatiin molemmat uudet arskat. On muuten elämäni ensimmäiset ns. kunnon aurinkolasit. Oon aiemmin ostanut arskani tavarataloista, etenkin Tokmannin euron arskat best. :P Vähän mietin uskaltaako näitä edes käyttää, kun kerran ovat vähän tyyriimmät, mutta tänään lähti ensimmäistä kertaa ulkoilutukseen.


I'm free! Summer holidays! I'll be back at work 31.7. I started my vacation by watching Two towers with a friend, picking up people from Tuska Festival and going to a bar with them. Today I was only supposed to go to sauna and barbecue at home, but ended up with driving my boyfriend to Tuska and spending time outside the festival, hanging out with friends. I had to come home relatively early to pack for my trip to Copenhagen, I'm leaving tomorrow morning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)