keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kolme kertaa

3 x Outo tapa... Tarkistan useamman kerran illalla, että herätys on päällä, mutta kuitenkin lähes joka aamu herään noin puolta tuntia ennen kellon soimista. Pelkään aina olevani myöhässä ja näin ollen olen paikan päällä usein aivan liian aikaisin, pitää varata aikaa ruuhkille, parkkiksen etsimiselle yms mahdollisille katastrofeille. Jos katson syödessä telkkarista jotain ohjelmaa, pitää syöminen lopettaa mainoskatkojen ajaksi.

3 x Paras paikka missä käynyt... Gili Air, Pariisin Disneyland, perheen kesämökki

3 x Paikka jonne haluat... Uusi-Seelanti, Peru, Tokio

3 x Eniten ärsyttää.. Sovituista jutuista luistaminen, niiden feidaus tai peruminen. Älypuhelinorjat - niiden jatkuva räpeltäminen seurassa. Se, kun tavaroita ei palauteta/siirretä/laiteta paikoilleen.

3 x Parhainta maailmassa.. Läheiset, koti, matkustelu

3 x Lempitavara... Jos mietin sillä tavalla, että mitä pelastaisin ensimmäisenä tulipalosta (ottaen huomioon, että Silppuri ja Eetu eivät ole tavaroita ja ovat juosseet jo pihalle) niin ulkoinen kovo, jossa on kaiiiiikki digikamera-ajan kuvat. Sitten... öh, onpa vaikeeta. Ehkä lompakolla ja kännykällä pärjää. Jos ajatellaan ei-niin-dramaattisesti, ei oikein tule mitään päällimmäisenä mieleen. Pidän taloni tavaroista, mutta.. noh, tavara on tavaraa.

3 x Lempivaate.. Farkut, huppari, nahkatakki ihmisten ilmoilla. Kotona lötköhousut, isot T-paidat ja huppari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)