torstai 31. elokuuta 2017

Metiköissä pyörimistä

Elämäni perustuu lukemisesta, kätköilystä ja Netflixistä. Hyvinkin mielekästä, mutta ei kovin jännittävää.

Kaksi viikkoa sitten lauantaina Eetulla oli töitä ja iskä oli golffaamassa, joten lähdettiin äidin kanssa Somerolle kätköilemään ja katsomaan samalla onko mökki paikallaan. Metsässä pyörittiin kaksi tuntia + vajaan puolen tunnin kävely takaisin autolle tienposkea pitkin. Kolmasosan ajasta satoi ja maa oli kostea jo edellissateista. Näin ollen kengät ja sukat oli heti ensimetreistä lähtien märät. Takaisin autolle päästessä niin olivat myös farkut polviin asti ja ei-hengittävän sateenpitävän alla ollut T-paita. Olin fiksuna ottanut vaihtovaatteet mukaan kenkiä myöten. Paitsi tietysti housut uupui ja piti käydä Tokmannilta ostamassa halvat kollarit. Mutta! Kaikki 15 kätköä löytyi, jopa se yksi, jonka tietoja maasto-GPS ei ollutkaan tallentanut. Geoeroosio paljasti!


Toinen oikein kätköilemällä kätköilemään lähteminen oli eilen, kun lähdettiin tän viikon lomalla olevan Eetun kanssa heti mun työt lopetettuani Sipooseen. Kierrettiin Pilvijärven ympäri noutaen samalla seitsemän kätköä ja Eetun kertoillessa tarinoita niistä monista kerroista, jolloin oli Pilvijärvellä käynyt uimassa, koulun päiväretkillä ja liikuntatunneilla, kävelemässä merkittyjä reittejä ja kavereiden kanssa hengaamassa.


Useat sunnuntait tulee möllötettyä sohvalle jotain katsoen. Fargot sain tykiteltyä läpi ja jotain piti keksiä. Annoin Dexterille mahdollisuuden. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ikävä kyllä tykästysin siihen kovasti, mikä tarkoittaa sitä, että mulla on kahdeksan tuottista katsottavana. Tai no, enää seitsemän.

Jaa mutta kävinhän minä ihmisten ilmoilla viime lauantaina! Ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon iskin pakkelit naamaan ja näin isomman määrän kavereita. Kävin kaksilla etkoilla ja tulin kotiin hetkeksi pyörähtämään ja odottamaan, että porukka saa mut menonsa hoidettua (esim. keikka) ja jatkaisin sitten Baseen, kun muutkin sinne siirtyvät. Kotona iski väsy ja menin nukkumaan 22.30. Oh well, ainakin yritin. :D

Kesällä ostin Somerniemen torilta Karin Slaughterin kirjan, koska jotain luettavaa oli keksittävä. Koukutuin! Nyt kahdeksan kyseisen kirjailijan kirjaa myöhemmin lukupinossa olisi vielä neljä kirjaa jäljellä. Näitä olen torin lisäksi saanut hyppysiini kirjastosta, huuto.netistä ja Adlibrikseltä. Viimeiseksi mainitusta olivat kirjat vasta matkalla kuvanottohetkellä.

2 kommenttia:

  1. Just ihmettelin Jaanalle loppuviikosta että vieläkö joku harrastaa kätköilyä :D En myöskään pääse ikinä Dexteriä yhtä jaksoa pidemmälle. Se ei vaan iske yhtään vaikka kuinka yritän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin harrastaa! :D Varsinkin, kun talveksi koko harrastus unohtuu ja kesällä sit taas löytää sen uudestaan uudella innolla. Mä vedin Jaanan tähän mukaan, muahahahah!

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)