maanantai 25. syyskuuta 2017

Aikuinen nainen mä oon

Siiieltä taas synttärit tuli ja sinne ne meni. Synttäripäivänä eli viime viikon tiistaina Eetu herätti mut klo 00.00 onnitellakseen. Oli kuulemma vieressä maannut ja katsonut kelloa, että joko... joookooo! Kuten tapana on, juhlistettiin tilannetta siskon, äidin, iskän, Eetun ja tädin kanssa käymällä ulkona syömässä. Sankarinahan en tietenkään joutunut maksuhommiin. Valitsin paikaksi Ison Omenan ravintola Haraldin. Aiemmin olin joitain kertoja käynyt keskustan Haraldissa ja aina on ollut nomnom hyvää, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Suosittelen voimakkaasti näin sokerihiirenä tuota jälkikilpeä, joka valmistetaan vähintään kahdelle (meidän seurueesta kaikki halusi sen), jossa on kymmentä lajia eri jälkkäreitä. Juuri sopiva määrä kaloreita. Jälkikäteen emme voineet niin hyvin... Lahjaksi sain lemppariasioitani: rahaa ja Nummirock-lipun.Ainahan oon synttärit pitänyt joko mökillä tai kotona ja viime vuonna kolmekymppisten kunniaksi suuremmat juhlat. 31 on aika mitäänsanomaton ikä, eikä oikeastaan enää juhlituta ollenkaan. :D Eikä pitänytkään mitään tehdä kunnes tulin siihen lopputulokseen, että olisihan se kiva jotain pikkupikkuista keksiä. Mun to do-listalla on ollut käydä Sugoi-arcadepelihallissa ja tämä oli hyvä rako sille.

Lauantai-iltapäivällä mentiin pienellä kahdeksan hengen porukalla Malmin teollisuusalueelle, jossa Sugoi sijaitsi askeettisessa varastohallissa. Hintaa lystillä oli 11e, jolla sai pelata rajattomasti. Eetu maksoi mut sisään, koska sitä olin häneltä synttärilahjaksi toivonut. Olin tehnyt pätkisjuustokakun mukaan, koska olihan nyt kuitenkin kyseessä juhlatilanne. Kaverin 12-vuotias tytär oli kuulemma ollut innoissaan saatuaan kutsun "aikuisten juhliin". Juuuh. :')
"Pelivalikoima keskittyy japanilaisvalmisteisiin peleihin ja pelikoneisiin 90-luvulta tähän päivään saakka: mm. ajo-, musiikki-, tappelu-, räiskintä ja puzzle-pelejä." Yllättävän kauan aikaa saatiin kulumaan, yli kolme tuntia, enkä ainakaan minä pelannut läheskään kaikkia pelejä. Ja oli tosi hyvä juttu, että suurin osa oli kaksinpelejä, pystyi kaverin kanssa mätkiä menemään. Pitää kyllä käydä tuolla vielä uudestaankin.

Jatkettiin osan porukasta kanssa meidän tykö. Tehtiin tortilloja ja pelattiin lukemattomia eriä Dalmutia ja Codenamesia. Pidin kovasti näistä aikuisten juhlista! Ei yhtään niin kalkkeutunut meininki tahi fiilis kuin olisi joskus 20-vuotiaana voinut kuvitella. :')
Sain sydäntä lämmittävän lahjan kaveripariskunnalta, ks. alla. Tirkistelin jo kuoriin ja siellä lupaillaan elokuvateatteriin viemistä, kakkua ja erikseen peli- ja leffaillat näiden kavereiden luona. Hepä ovat sitouneet näkemään minua tulevaisuudessa! Kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Paljosti onnea! Voi vitsi noi Haraldin jälkkärit näyttää aina niin älyttömän hyviltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja jälkkärit oli muutakin kuin vain kaunis kuori! :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)