torstai 21. syyskuuta 2017

Kingsman-kutsuvierasnäytös ja Kansainväliset suurmarkkinat

Piti jo viime sunnuntaina mennä käymään rautatientorilla Kansainvälisillä suurmarkkinoilla, joista en ollut tiennytkään ennen perjantain peli-iltaa Kaislassa, kun siitä ohi kävelin. Suunnitelmat meni uusiksi, kun kaveri sairastui. Päätettiin siirtää markkinoille menoa seuraavaan viikkoon, kun se siellä kuitenkin olisi 24.9. saakka.

Maanantaina sain viestin, että olin voittanut neljä lippua Kingsman-kutsuvierasnäytökseen keskiviikolle. Täten kutsuin treffiseuralaisiksi Eetun, Turon ja Jaanan, joista viimeisimmän kanssa piti sinne markkinoillekin mennä. Sovittiin, että samaan syssyyn, kun keskustassa silloin keskiviikkona ollaan, voitaisiin mennä markkinatkin tsekkaamaan.Eli! Meillä oli treffit rautatientorilla klo 16 ja lähdettiin siitä tutkimaan mitä markkinoilla on tarjota. Ensin kierrettiin koko höskä läpi ja mietittiin mihin voitaisiin rahamme pistää ja seuraavalla kierroksella suunnattiin tietyille kojuille kukkarot käsissämme. Ensin syötiin suolaista, otin burgerin Papa's smokeryltä, avecini kävi ostamassa pastaa. Jälkkäriksi mulle suklaalla kuorrutettua banaania ja mansikoita, Jaanalle vohveli. Lopuksi leffaevästä eli muutama pala belgialaisia konvehteja.Turokin treffattiin myöhemmin markkinoilla ja siitä lähdettiin yhdessä Tennispalatsille, jonne Eetu tuli töidensä jälkeen. Kutsuvierasensi-ilta järjestettiin Scape-salissa, eli siinä megasuperbestwow-salissa missä pitäisi olla parasta mahdollista kuvaa ja ääntä ja penkitkin on leveämmät ja on enemmän jalkatilaa, on voittanut Euroopan parhaan elokuvasalin palkinnon ja mitä kaikkea. En huomannut muuta eroa kuin että pehvalle oli enemmän tilaa.

Saatiin ilmaiset popparit ja juomat ja ennen leffan aloitusta Nordisk Filmiltä joku tuli höpöttelemään salin eteen ja haastattelemaan leffassa ollutta suomalaismiestä ja leikkimään penkkibingoa eli sanoi rivin ja numeron ja siinä istunut sai Kingsman-tuotekassin. Näitä jaettiin useampi, muttei osunut kohdalle.

Oltiin itse asiassa samalla porukalla katsottu joskus ehkä viime vuonna täällä meillä edellinen Kingsman-leffa ja oltiin tykätty siitä kaikki. Katsottiin se Eetun kanssa uudelleen muistin virkistämiseksi maanantai-iltana. Tämäkin oli oikein hyvä, nauratti ja viihdytti ja näissä leffoissa on ehkä parhaat fight scenet evör. Kamalan myöhäiseksi venyi iltani, kun leffa loppui vasta 20.30, mutta ehkä oli ihan hyvä (ja ilmainen) syy valvoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)