maanantai 4. syyskuuta 2017

Metrorundi VIII

Oli aika vuotuisen metrorundin, järjestykseltään kahdeksas. Ideana kulkea metrorata päästä päähän pysähtyen jokaisella asemalla nauttimaan yksi alkoholiannos joko baarissa ja pussikaljalla. Itse selvisin vedellä.

Heräsin 7.30 värjäämään hiuksiani, koska olin aiemmin viikolla tuuminut, etten jaksa pistää kuin värinpoiston tyveen. Luppoaikaakin jäi, kun edellä mainittu toiminto, meikkaus ja vaatteiden valita vei kuviteltua vähemmän aikaa. Ehti hyvin lukea hetken ja Eetu teki meille appelsiini-pekoni-munakokkeliaamupalan. Ainekset erillään, ei yhdessä.


Olin aika täpinöissäni kotoa lähtiessä, näkisin niiii-iiii-iiiiin paljon kavereita! Eventin mukaan 59 oli osallistumassa, joista ainakin puolet omia kavereita, lopusta suurin osa tuttuja jos ei muuten niin edes naamalta ja muutama tuntematon. Vuosaaresta aloitettiin klo 12. Otettiin ns. aloituskuva (mua ei siitä löydy, oli kameran takana) eli ketkä oli lähdössä mukana. En oo ollut ottamassa lopetuskuvaa ja se tuskin on monella käynyt siinä vaiheessa iltaa enää mielessä, joten ainakaan tällä hetkellä mulla ei ole tiedossa mikä on prosentuaalinen osuus koko rundin suorittajista.


Musta tuntui, että muutamat ekat pysäkit oltiin paikallamme aiempia vuosia kauemmin, semmoiset kolme varttia puolen tunnin sijaan, mutta sitten kirittiinkin loppua kohti. Tuttuun tapaan Kalasatama ja Kulosaari skipattiin ja oltiin Sörnäisissä 1,5 tuntia eli kolmen alkoholiannoksen ajan ja tämä oli myös ruokatauko. Olikohan meitä 14, jotka menimme Loosisteriin pitsuille ja burgereille.
Klo 20.10 oli steissi taputeltu ja muutaman vuoden ajan se onkin riittänyt mulle, niin nytkin, vaikka enää ei olisikaan ollut kuin kaksi asemaa jäljellä. Otin junan Leppävaaraan, jonne olin autoni jättänyt, kävin kaupassa ja tulin kotiin. Meikit pestyäni lysähdin samantien sänkyyn siinä 21.30, en jaksanut enää kuin tablettia plärätä ennen kuin nukkumatti voitti. Kovasti otti voimille metrossa istuminen! Ensi vuonna ottaa voimille kahta kauheammin, koska länsimetro.

Ps. Tässä Jaakko demonstroi kuinka mennä perse edellä puuhun.

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)