maanantai 30. lokakuuta 2017

Kirjamessut '17

Hanna: Ootko menossa kirja-, viini- ja ruokamessuille?
Minä: Vain jos voitan lipun. :')
Seuraavana päivänä:
Minä: Noin, liput voitettu! Mennään vaan messuille, meitsi tarjoo. :'D

Lippuja alkoi tämän jälkeen tulla ovista ja ikkunoista, voitin yhteensä 5 kpl ja oli vaikeuksia saada niitä menemään. Lopulta sain viiden muikkelin ryhmän kasaan, joista kaksi joutui lauantaina perumaan, mutta onneksi sain ne samantien menemään eräälle kaverille ja hänen äidilleen.


Eli! Lauantaina menimme Hannan ja Jaanan kanssa puolenpäivän jälkeen Kirjamessuille, samalla lipulla pääsi ruoka- ja viinimessuille. Mulla oli kymmenen kohdan ostoslista mukana, jos nyt jotain sattuisi löytymään. Listalle olin jokaisesta kirjasta laittanut hintavertailun vuoksi paljonko Adlibris niistä veloittaisi. Ruoka- ja viinipuolella tuli pyörähdettyä vain hätäisesti. Voi luoja se oli tukossa, hyvä että etemään pääsi, eikä korkea huoneenlämpö auttanut asiaa.


Kolmen tunnin jälkeen saalis oli seuraavanlainen: mahdollisimman monia kirjoja hipelöity, tuttuja bongattu - niin vanhoja kavereita kuin kollegoitakin, kilpailukuponkeja täytetty ja muutama kirja ostettukin. Ne olivat ostoslistalta löytyneet Karin Slaughter - Hyvä tytär, joka olikin vasta tässä kuussa ilmestynyt, ja viime kuussa ilmestynyt Christian Rönnbacka - Tuonen korppi. Näistä ensinmainitun kirjailijan koko tuotannon oon lukenut alkaen kesäkuusta, jolloin Somerniemen torilta ostin yhden kirjan testatakseni, ja Christian Rönnbackan kanssa kävi sama juttu, kun pari vuotta sitten Somerolla ollessani ostin mökkilukemisiksi Rakennus 31:n.

Kirjamessut ja sen löydökset tulivat hyvään saumaan, olin juuri aiemmin viikolla saanut kirjapinoni viimeisen kirjan luettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)