maanantai 23. lokakuuta 2017

Messuostokset ja muu kosmetiikkatilpehööri

Joitain viikkoja sitten kysyin kaverilta, että tuutko mun kanssa I love me-messuille, jos voitan liput meille. Noin 30 kilpailun jälkeen onnisti. :') Mentiin siis Jaanan kanssa lauantaina heti klo 10 messuille. Mulla oli tarkoituksena pistää paljon aikaa ja rahaa menemään. 2h ja vajaa 9e myöhemmin pois lähtiessäni tuumin, että kylläpä olin huono tässä leikissä. Tätä paikkasin käymällä ostamassa Finlaysonin keittiöpyyhkeen ja kylppäriin maton, jotka tosin olikin ostoslistalla, mutta joiden hankkimista en ollut aiemmin jaksanut sen kummemmin miettiä. Messuostokset olivat Biozellin Color mask ja Grimasin kasvoväri.


Viikkoa aiemmin posti oli tuonut Elevenin paketin. Sieltä tilasin kesällä ensimmäistä kertaa ja nyt superhyväksi todetun ja loppumaisillaan olevan kasvokuorintamössön takia piti tehdä uusi tilaus. Mukaan tarttui sen lisäksi toinen kuorintamössö kokeiluun, kuivashampoo (siitäkin oli edellinen joskus Nummea varten ostettu loppumaisillaan), peel off maskeja (näitäkin tilasin edellisellä kerralla ja tykkäsin) ja kahta eri lajia pore strips-puhdistuslappuja leukaa ja nenua ajatellen.

Tunnustus! En ennen viime viikkoa ollut tiennyt kuka Jeffree Star on. Nimen kyllä olin kuullut. Hän oli siis I love me-messuille tulossa ja sen takia googlettelin menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)